2777
2789
عنوان

روز دوازده ای یو ای و درد پریودی😭

16506 بازدید | 942 پست

سلام روز ۱۲ ای یو ای هستم و ۸ روز مونده به پریودم از همون اول درد داشتم تا الان کمرو سنگینی زیر شکم و تخمدان نوک سینمم از رو ۷ درد گرفت ولی بشدت امروز درد پریودی دارم از صبح تا الان انگار دارم پریود میشم هم امید دارم هم نا امیدم خستم ۳ شنبه ازمایش میدم ولی از الان استرس دارم کسی تو این شرایط بوده ولی باردار بوده باشه اگه اره بگین دلگرم بشم😔😪😔 ۳ سالو ۹ ماهه منتظرم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عادی

وقتی بارداری و نمیدونی این اتفاق عادی که فکر میکنی پریود شدی ولی میری میبینی ن علایم داری ولی نمیشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم عادیوقتی بارداری و نمیدونی این اتفاق عادی که فکر میکنی پریود شدی ولی میری میبینی ن علایم داری ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 باور کن دقیقا تو همین شکلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 باور کن دقیقا تو همین شکلم

پس امیدوار باش علایمت اوکی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم انشاالله باردار باشی صلوات فرستادم براتون

عزیزم بی خیال باشه بی خیال باشی زودتر نتیجه میگیری به بچه اصلا فکر نکن نذر حضرت رقیه بکن💚🙏

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
سلام عزیزم تو شرایط شما نبودم میتونم بپرسم هزینه ای یو ای چقدر تنبلی داشتین

علیک سلام خانومی😘 بله تنبلی داشتم و بیشتر بخاطر همسرم اسپرمش کم تحرکه واگرنه هر دو تا فولیکول دارم هزینشم ۳ میلیونو ۱۰۰ که اگه برگه نازایی دکتر بنویسه ۲ میلیکنو ۱۰۰ میگیرن تعیین جنسیتم ۵ میلیون هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40