2777
2789

این زنیکه برام تو انستا یه پست فرستاده منظور پستش این بود که همسرم هر چقد قسم بخوره و بهت قول بده اینکارم نمیکنه دروغههه اینجور حرفا منم این حروف بهش زدم

متوجه نمیشم چی میگی 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

باس بگم من در زندگی با …… یه سری منفعت هایی دارم که دوست ندارم از دست بدم  اگه …… رو دوست داری و ج***ای به من ربطی نداره تا زمانی که به منفعت من کاری نداشته  باشه

حد و مرز خودتو بدون ……هم دوست داری دوست بدار  و به من مربوط نیست و حق نداری پررو پررو بیای با من ارتباط بگیری چون تمایلی ندارم نه بخاطر اینکه بهت حسودی میکنم یا بدم میاد هااا

بخاطر اینکه یاد بگیری به مرز آدمها احترام بزاری

ترجمه

یه زنیکه خونه خراب کن برا ایشون ی پستی فرستاده

با محتوی این ک اگر شوهرت میگه خیانت نمیکنه، دروغ میگه حتی اگر قسم بخوره باورش نکن

ایشونم ی جوابی بهش داده ک الان میذاره

سلامباس بگم من در زندگی با …… یه سری منفعت هایی دارم که دوست ندارم از دست بدم اگه …… رو دوست داری و ...

زیاد گفتی

همون یه باشه ج..ه  خانوم بهش میگفتی 

واسه خودش و هفت جد وابادش بس بود