2777
2789

بچه ها من امسال سومین کنکورم بود 

به داروسازی علاقه دارم ولی فکر نکنم قبول بشم 

بنظرتون برم اتاق عمل ؟؟؟یا یکسال دیگه بمونم؟؟؟؟

فیزیوتراپی هم احتمالا قبول بشم ولی حس میکنم بهش علاقه ندارم نمیدونم این رشته هم بزنم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دانشجوی سال ۳ داروسازی هستم

دارو رشته بسیار سخت و فرسایشی هست دوران تحصیلش

واقعا علاقه می طلبه 

هرچند خودم هدفم دندان پزشکی بود منتها رتبم نرسید دیگه دارو روزانه اوردم

بخاطر حجم درسش می ترسیدم از این رشته همیشه

حتی زمین شناسی کنکورم رو سفید گذاشتم چون فکر نمی کردم بخوام دارو بزنم تو انتخاب رشته

اون موقع ضریبش ۰ بود واسه قبولی رشته های زیرگروه ۲ که دارو جزوشون بود تاثیرگذار بود

من الان به شدت زندگی تک بعدی دارم و راستش آزارم می ده

عملا تمام زندگیم شده فقط درس

اگر رشته ای مثل فیزیوتراپی یا یه پیرای خوب میاری بنظرم برو ارزش نداره واسه دارو بخوای بمونی پشت

این ظلم رو در حق روان خودت نکن

اگر هم تو فکر موقعیت شغلی هستی رشته هایی مثل بینایی سنجی یا شنوایی سنجی هم شغلشون رو هست درآمد قابل قبول و شغل راحت و بی دردسر

خود فیزیوتراپی هم کار تمیزیه به نسبت

هم گرون

درآمد بسیار خوبی داره

از داروساز بیشتر می تونی دربیاری

سلام عزیزم من دانشجوی سال ۳ داروسازی هستمدارو رشته بسیار سخت و فرسایشی هست دوران تحصیلشواقعا علاقه م ...

سلام عزیزجان.مثلا تا چه حد درس خوندن داره؟

هر روز دانشگاه تایمش چقدره؟ و اگر بخوای درسا رو هم تلنبار نشه روزی چقدر باید براش وقت گذاشت؟میشه در کنارش کار دانشجویی داشت؟؟

فیزیو عالیه ولی هرچی میبینم نمیتونم بهش علاقمند بشم نمیدونم به مرور علاقه به وجود میاد یا نه😭

رتبم به پرستاری میخوره با اینکه طول تحصیلش از دارو راحتتره ولی تا اونجایی که من فهمیدم شغلش بشدت سختتره کل زندگی آدم شب و روزش درگیره

اگر هم تو فکر موقعیت شغلی هستی رشته هایی مثل بینایی سنجی یا شنوایی سنجی هم شغلشون رو هست درآمد قابل ...

موندم چیکار کنم سومین کنکورم بود امسال . شما جای من بودید چیکار میکردید؟حس میکنم همه درا روم بسته شده

دارو دندون که نمیارم و از دانشجوهاشم که میپرسم ناراضین انگیزم برای کنکور خوندن کم میشه 

بینایی نمیارم از فیزیوتراپی هم هرچی نگاه میکنم بدم میاد 

پرستاری هم که تاپ ترین رشته پیراپزشکیه ۹۰ درصد ناراضین اصلا به زحمتش نمی ارزه 

دنبال رشته ای بودم که کشیک شب نداشته باشه کارش آروم باشه هیجانی و استرسی نباشه 

اگر هم تو فکر موقعیت شغلی هستی رشته هایی مثل بینایی سنجی یا شنوایی سنجی هم شغلشون رو هست درآمد قابل ...

میگم برم پرستاری درسم که تموم شد ولش کنم در طول تحصیلش یه مهارتی یاد بگیرم ولی نمیدونم چی من عاشق کارییم که مربوط به درمان و اینجور چیزا باشه اصلا بهم حس ارزشمندی میده هیچ هنر یا کار خاص دیگه ایمم نیست دوسش داشته باشم یا بلد باشم

سلام عزیزجان.مثلا تا چه حد درس خوندن داره؟هر روز دانشگاه تایمش چقدره؟ و اگر بخوای درسا رو هم تلنبار ...

سلام

درمورد کلاس ها که از صبح تا عصر درگیریم

چون برنامه ۱۷ هفته ایی رو در ۱۳ یا نهایت ۱۴ هفته باید تمام کنیم کلاس های جبرانی هم داریم که برنامه رو فشرده تر می کنه و متاسفانه آموزش دانشکده ما اصلاا راه نمیاد که بخوایم تعداد جلسات رو کم کنیم یا کلاسی رو بپیچونیم

همه دانشگاه ها لزوما اینجور نیستن مثلا خرم آباد خیلی آسون می گیرن درحدی که هفته های آخر رو پیش اومده مجازی کنن به دانشجوهاشون بگن کلا نیاید.

شغل دانشجویی هم می شه داشت نشد نداره ولی خب برنامه ریزی دقیق می طلبه و انتظار نداشته باش وقت زیادی رو بتونی صرف کار دانشجویی کنی تا بتونی درآمد آنچنانی داشته باشی

من مدتی کار جزوه نویسی انجام می دادم بهم فشار اومد حقیقتش.

درمورد تلنبار نشدن درسا لازمه اش اینه که از تایم های پرتی که تو خود دانشگاه داریم مثلا اون ۲،۳ ساعت هایی که نه کلاس داریم نه صرفمون می کنه برگردیم خوابگاه استفاده کنیم؛چون تایم زیادی رو تو دانشگاه صرف می کنیم و وقتی از دانشگاه برمی گردیم خسته کلاس ها هستیم و شاید نتونیم خیلی از تایم بعد دانشگاه بهره ببریم.آخر هفته ها هم که باید درکنار استراحت برنامه ای واسه پیش بردن دروس باشه حتما

در آخر هم البته هرجور بخونیم باز هیچ درسی رو نمی رسیم یه دور کامل بزنیم و این کاملا طبیعیه اگر اینجور نباشه عجیبه😂😂

بعد از تمام این ها دوران دانشجویی باز هم برای من دوران شیرینیه

درسته به قسمت های دارک رشته ام اشاره کردم اما برای من به شخصه دورانی هست که مطمئنم بعدها دلتنگش خواهم شد

از من می پرسی می گم هرچه زودتر دانشجو شدن رو تجربه کن این بهترین گزینه اس

بعد می بینی انقدر ها هم که فکر می کردی بد نیست

حتما نیازی نیست دکتری بخونی تا آدم شادی باشی

بین دوستانم که تصمیم گرفتن دیگه پشت کنکور نمونن دارم می بینم این قضیه رو😁

باز همه چیز به خودت بستگی داره ببین دلت چی می گه

موندم چیکار کنم سومین کنکورم بود امسال . شما جای من بودید چیکار میکردید؟حس میکنم همه درا روم بسته شد ...

حق داری ناراحت و سرخورده باشی

لعنت به کنکور و مافیاش که اجازه نمی ده به حقمون برسیم💔

ببین من دارم می بینم بچهایی رو تو ورودیمون که بیشتر از شما پشت موندن و با این که دارو قبول شدن اما از این همه زمانی که صرفش کردن پشیمونن و همیشه از خودشون می پرسن که اصلا ارزششو داشت؟!!

همیشه اوضاع اونجوری که فکر می کنی نیستش

و باز هم می گم به خودت بستگی داره

ببین اگه یک یا دوسال دیگه بمونی پشت و داروسازی هم قبول بشی این احساس پشیمونی رو با خودت به دوش نمی کشی؟اگر جوابت منفیه با سنجیدن تمام جوانب که برات توضیح دادم بمون پشت و امیدوارم موفق ترین باشی

سلامدرمورد کلاس ها که از صبح تا عصر درگیریمچون برنامه ۱۷ هفته ایی رو در ۱۳ یا نهایت ۱۴ هفته باید تما ...

من که دوست دارم هرچی زودتر دانشجو بشم ولی آینده چی؟؟ 😭

از همین الان دارم وضعیت پرستارارو میبینم به چه امیدی تو این رشته درس بخونم؟

عصر تا چه ساعتی کلاس دارید؟و برای کسی که از خودش داروخانه نداشته باشه چقدر میتونه درآمد داشته باشه؟ رشته ای هست که از نظر اقتصادی بشه روش حساب کرد ؟؟

در کل با کنار هم گذاشتن خوبیا و بدی ها نظرت درباره داروسازی چیه؟ ارزش خوندن و آینده داره؟

حق داری ناراحت و سرخورده باشیلعنت به کنکور و مافیاش که اجازه نمی ده به حقمون برسیم💔ببین من دارم می ...

دقیقا برای موندن همش دنبال اینم که ارزششو داره؟؟

خیلیا پشیمون شدن خیلیا هم نه 

مثلا دندانپزشکی که پیشش میرفتم ۵سال پشت کنکور مونده بود الان داره پول پارو میکنه کاملا هم راضیه

میگم برم پرستاری درسم که تموم شد ولش کنم در طول تحصیلش یه مهارتی یاد بگیرم ولی نمیدونم چی من عاشق کا ...

همیشه راهی هست

می دونی چقدررر دوره برگزار می کنن دانشگاه و دانشکده های مختلف علوم پزشکی که می تونی شرکت کنی؟اکثرا هم آنلاین هستن و هرکجای کشور باشی می تونی دوره رو بگیری و بگذرونی

از نظر علمی به روز باشی و انواع مهارت هارو در زمینه علاقه ات یاد بگیری

و توی رشته خودت بری بین تاپ ترین ها هر رشته ای که باشی

تو هر موقعیتی خودت هستی که می تونی انتخاب کنی متفاوت ترین باشی