2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا بعد هربار غذا خوردن من حالت تهوع میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 31 پست
خب خوب شدین؟ چه داروهایی مصرف کردین؟

دارم دارو میخورم 

پنتوپرازول فاموتیدین دادن 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

میشه تاپیک اخرمو بخونید 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم آزمایش ادرار دادم هم مدفوع هم آزمایش خون. هیچی رفتم پیش متخصص عفونی ، یسری قرص داد کفت ۱۵ روز ...

خب از طریق ازمایش مدفوع و ادرار فهمیدین میکروب معده دارین؟ چون من مدفوع تنها دادم و جواب منفی بود

منم دقیقا قفسه سینم بعضی وقتا تیر میکشه و بعشصی روزا احساس نفس تنگی دارم . چیکار کردین خوب شدین؟؟

دقیقا منم همینطور بودم

ببین این علائم من بود:

درد قفسه سینه

شانه راست

درد گردشی توی قفسه سینه شکم

دو سه بار تنگی نفس

دکتر فوق تخصص گوارشی گفت مشکل معده نیست :/

دارو داد خوب نشدم انگار گچ میخوردم

رلتم داخلی گفت اتفاقا معدته و پنتوپرازول داد

اول یه سونو برام نوشت

سونو رو اول بده شما که خدایی نکرده مشکل کبد و صفرا نباشه

اون داروها رو چند وقته میخورین؟ تاثیر داشت؟

چند روزه

آره یکم بهترم 

الان خوب شدین؟ داروهایی که میخورین چیه؟

گفتم عزیزم یکم از اضطرابتو کم کن دقیق بخون کامنتایی که میذارم رو

بله گفتم خوب شدم

و دارویی که مصرف میکنم اسپیرونولاکتون بود

سر خود نخور چون تضمین نمیکنم واسه شما ضرری نداشته باشه

گفتم عزیزم یکم از اضطرابتو کم کن دقیق بخون کامنتایی که میذارم روبله گفتم خوب شدمو دارویی که مصرف میک ...

شرمنده بابت اینکه پیاما رو ندیدم . باشه ممنون که راهنمایی کردین . خیلی ممنون . همین راهنمایی توی این مریضی دلگرمیه خدا خیرت بده. فردا میرم دکتر

شرمنده بابت اینکه پیاما رو ندیدم . باشه ممنون که راهنمایی کردین . خیلی ممنون . همین راهنمایی توی این ...

عزیزم 

اضطراب نداشته باش

خوب میشی

نگران نباش همه چیز درست میشه من اون موقع که اینجوری بودم از بس حالم بد بود گریه میکردم 

و فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم

کاملا حالتو میفهمم

ولی وقتی تلاش کنی به خودت بگی بابا اینم مثل یه سرماخوردی یه تایمی داره و خوب میشه من نمیذذرم اینجوری بمونه

شاید باورت نشه ولی از علائم بیماریت کم میکنه

چون بیماری خودش یه طرفه علائمی که ما با اضطراب بهش اضافه مبکنیم یه طرف دیگه