2777
2789
از كجا ميدوني جوشات هرمونيه ؟ منم الان يك ماهه زير گردنم پر جوش شده امروز رفتم داروخانه صابون نو باك ...

ازمایش دادم قبلا بعدم فقط جوش نی موهای زاید دراومده درحالی ک من پرمو نیستم تا وقتی قرص میخورم کمتر میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نمیشه گفت عوارضش کی از بین میره و اینکه اصلا از بین میره یا نه ممکنه نره

نه عزیزم من شش سال پیش خوردم و هیچ عارضه ای باقی نمونده اوایل استخون درد داری خشکی لب بعد یه سال کمر درد میمونه ولی الان من ورزش سنگین هم میکنم هیچ مشکلی ندارم . موهام که بهترم شد  

البته برای هر کسی متفاوته ولی خیلی باید تو دوره مصرف حواست به تغذیه ات باشه

یکی از دوستام حتی باردار شد حین خوردن راکوتان الان بچه پنح سالشه و سالم هم هست

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
ازمایش دادم کلیم دارو خوردم ولی هیچکدوم اثر ندارن یا موقتیه

اینجوری نمیتونم نظری بدم 

ولی شما یه پزشک متخصص پوست برید خود پزشک آزمایشات لازم رو میگه انجام بدین 

که داروی خاص شما تجویز بشه براتون 

باید منشا جوش اول پیدا شه 

نه عزیزم من شش سال پیش خوردم و هیچ عارضه ای باقی نمونده اوایل استخون درد داری خشکی لب بعد یه سال کمر ...

خداروشکر که برای شما عوارض  خاصی نداشته

اما راجب  راکوتان ثابت نشده که بعد از قطع مصرف عوارضی باقی نمیمونه و مشکلی برای بارداری ایجاد نمیشه

چه آزمايشي ؟ آخه تازگي ها آزمايش هاي كامل پيش از بارداري دادم يعني تو اونام معلوم ميشه ؟ 

نمیدونم شما چه آزمایشاتی رو انجام دادین کامل بوده از نظر من یا نه

اما چک تیروئید و هورمونها و آنزیم کبدی .... ..........

یه چکاب که همه چیز توش بررسی بشه 

میدونین قیمتش چنده؟ گوگل کردم ببینم چیه که نوشته بود گرونه و اینا ولی نگفته بود چنده

والا من چهارسال پیش خارجیشو میخوردم نسبتا قرص گرونی بود ولی ارزششو داره که هزینه کنی...تا دوسال بعد قطع قرص هم اثرش رو بدنت میمونه پوستت  اوکی..بعدشم تغییری نمیکنه..فقط تو اون دوسال میگن نباید حامله شد چون قرص رو جنین اثر میذاره

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا