2777
2789

هفته هشت بارداری رفتم سونو بهم گفت قلب بچه تو هفت هفته و دو روز وایساده اندازه جنین یازده میل بود 

شب که اومدم خونه ی لک قهوه ای دیدم و گفتم حتما شروع سقط هست بگذریم که چقدر حالم بد بود و چند هفته جهنمی گذروندم بعدش شروع کردم به دم نوش خوردن آویشن گل گاوزبون زعفرون دارچین تخم هویج تخم شوید و هیچ لکه ای ندیدم دیگه داشتم ناامید میشدم و گفتم سقط فراموش شده ست با نامیدی برای بار آخر رفتم دکتر اونجا سونو کرد باورم نمیشد سونوگرافی گفت همه چی عادیه قلبش میزنه صداشو شنیدم🥹خداروشکر و گفت رشدش هم اندازه ده هفته هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

https://rubika.ir/avintala93بچه ها جون بریدتواین کانال کد۴۴ رو لایک کنی پیرهن توری صورتیه فداتون.چند ...

من اجازه دادم تبلیغ کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بت رحم کرده با اون همه دمنوش بچه سقط نشده

این تاپیکو زدم که کسی مثل من سریع به حرف دکترها گوش نده و صبر کنه حتی اگر گفتن قلب داشته و وایساده ممکنه بازم اشتباه باشه اگر می گفت قلبش تشکیل نشده صبرمی کردم وای گفتم امکان نداره بعد ایست دوباره زنده شه

این تاپیکو زدم که کسی مثل من سریع به حرف دکترها گوش نده و صبر کنه حتی اگر گفتن قلب داشته و وایساده م ...

آره درسته. منم توی هفته هفتم رفتم سونو دکتر گفت قلبش تشکیل نشده، صبر کردم دوباره 9 هفته رفتم بچه کاملا سالم بود. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
آره درسته. منم توی هفته هفتم رفتم سونو دکتر گفت قلبش تشکیل نشده، صبر کردم دوباره 9 هفته رفتم بچه کام ...

خداروشکر 

عزیزم الهی شکر بچه تون صحیح و سالمه به کمکتون نیاز دارم ممکنه کمکم کنید بگید داداشتون چجوری باصرافی ...

بیا خصوصی