2777
2789
عنوان

سوال راجب انتخاب رشته با سوابق داری جواب میدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5816 بازدید | 99 پست
ببین گلم یه نکته ای هست من شهر کوچیک قبول شدم اگ یه شهر بزرگ بزنم معلومه قبول نمیشه اصلا شهرای بزرگ ...

میشه همزمان تو دانشگاه آزاد درس خوند با سوابق و کنکور هم داد ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اسی خدایییی جواب بده . من رشتم انسانیه . معدل نهایی 10معدل دیپلم15/42میخام علوم قرآن حدیث یا رش ...

سلام عزیزم منم نمره هام مثل شماست خیلی استرس دارم با سوابق چیزی قبول بشم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی سوال راجبش بپرسم لطفا؟

عزیزم من معدل کتبی نهاییم حدود ۱۳.۵ هست.

البته ترمیم زدم شد این 

من با نمرات ترمیمی میتونم انتخاب رشته کنم با سوابق؟

من دیپلم تجربی دارم 

کنکور تجربی شرکت کردم .

زبان روسی داخل رشته های بدون کنکور هست 

من میتونم این رشته رو انتخاب کنم؟

اخه معدلم برای تجربیه نه زبان 

عزیزم من معدل کتبی نهاییم حدود ۱۳.۵ هست.البته ترمیم زدم شد این من با نمرات ترمیمی میتونم انتخاب رشته ...

میتونی بری با سوابق من خودم تجربی زودم ریاضی اوردم 

سعی قبولیت برای شهر های کوچیک بیشتر و حتما براش مشاور بگیر اونا برات انتخاب رشته کنن

و اینکه من ترمیم زدم ولی معدلم تغییر نکرد  اون موقع گفتن ک ترمیم فقط برای کنکوره

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

میتونی بری با سوابق من خودم تجربی زودم ریاضی اوردم سعی قبولیت برای شهر های کوچیک بیشتر و حتما براش م ...

اینجوری که نمره کتبی دیپلم خیلی پایین بود 

یعنی ترمیم تاثیر نداره؟

اینجوری که نمره کتبی دیپلم خیلی پایین بود یعنی ترمیم تاثیر نداره؟

نمیدونم برا شما چ طوریه من ۲سال پیش ک انتخاب رشته کردم اطلاعات دیپلمم بود ک تغییری با ترمیم نکرده بود 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

سلام عزیزم 

اگه یع دانشگاه شهرستان 40 تا ظرفیت داشته باشه اما 20 نفر فقط رفته باشن چون خودم دیدم هر سال همینطوره 

با معدل پایین مثلا 11 میشه قبول شد؟ ظرفیت مهمه؟ 

و اینکه معدل نهایی کتبی 11

کل دیپلم 16

من معدل کل۱۶ و معدل کتبی نهایی۱۰بودم رشته ریاضی اوردم برا آزاد بستگی داره چ رشته ای بری حقوق رو میت ...

سلام عزیزم یعنی دانشگاه شهرستان دولتی؟ 

و اینکه 

درسته بعضی از رشته ها مثل گردشگری دانشگاه دولتی معدل کل مهمه نه معدل نهایی کتبی؟