2777
2789
عنوان

شهر زندگی

173 بازدید | 19 پست

می‌خوایم مهاجرت کنیم ی شهر دیگ 

کی کجا زندگی می‌کنه 

ی آپشن خوب یا بد بگید 

از مردم شهر 

بیشتر نظرم رو شهرای شمالیه 

شمالیا نظر بدید 

چ منبع درآمدی هم میشه تو شهرتون داشت 

خوشحال میشم جواب بدید 

ما تهرانیا فقط می‌خواییم از تهران فرار کنیم و فقط هم با شمال حالمون خوب میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب اینجا همه کاری هست آرایشگری محبوبه اینجا مردممون مهمون نوازن هر رشته یا هرکاری بالاخره اینجام هست اگ اومدین شمال اومیدوارم تجربه خوبی براتون بشه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تهرانیا فقط می‌خواییم از تهران فرار کنیم و فقط هم با شمال حالمون خوب میشه

من تهرانی نیستم 

من کردم

شهرمون کوچیکه راضی نیستیم 

دلم شهرای آروم و خوش آب و هوا میخواد 

چطوری تهرانو تحمل میکنید ؟

خب اینجا همه کاری هست آرایشگری محبوبه اینجا مردممون مهمون نوازن هر رشته یا هرکاری بالاخره اینجام هست ...

ما پرستاریم 

منبع در آمد منظورم ملک و املاکع مثلا 

رهن می‌ره ؟

ما جنوب هستیم گرم‌ترین جای دنیا ولی بخاطر مردمان فوق العاده دوست داشتنی که هیچ جا نمیتونی مثلشو پیدا کنید و تمام جد واباد و آشنا هامون اینجا هستن نمیتونیم مهاجرت کنیم🤣

من تهرانی نیستم من کردمشهرمون کوچیکه راضی نیستیم دلم شهرای آروم و خوش آب و هوا میخواد چطوری تهرانو ت ...

انشالله بجای خوب و آروم پیدا کنی...ما به بدوبدو و شلوغی شهر عادت داریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب اینجا همه کاری هست آرایشگری محبوبه اینجا مردممون مهمون نوازن هر رشته یا هرکاری بالاخره اینجام هست ...

🥹معلومه ک مهمون نوازین 

من هرچی شمالی دیدم پایه و باحال و خوش خوراک بودن  مهربونم بودن

ما پرستاریم منبع در آمد منظورم ملک و املاکع مثلا رهن می‌ره ؟

اره اتفاقا اینجا کار   ملک و املاک رو بورسه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
🥹معلومه ک مهمون نوازین من هرچی شمالی دیدم پایه و باحال و خوش خوراک بودن مهربونم بودن

عزیزمم از  مهربونیه خودتونه 😍😘😘

انشالله بجای خوب و آروم پیدا کنی...ما به بدوبدو و شلوغی شهر عادت داریم

مرسی عزیزممم 

ایشالله 

تهران شلوغه خدا صبر بده واقعا 

من ی جا آروم و با امکانات می‌خوام 

شهر خودمون خیلی کوچیکه 

ما جنوب هستیم گرم‌ترین جای دنیا ولی بخاطر مردمان فوق العاده دوست داشتنی که هیچ جا نمیتونی مثلشو پیدا ...

جنوبیا بی شیله پیله 

مهمون نوازم هستین 

ب نظرم آسون گیرین 

ولی گرمه واقعا