2777
2789
عنوان

فرزند معنوی 🤗💕🌷 سامانه ی اکرام

446 بازدید | 23 پست

من یه دختر 9 ساله دارم که میره کلاس سوم.😄 اسمش گونش هست.به معنی پرتو خورشید.

می خوام بعد از 3 سال برم ببینمش.حتّی عکسش رو ندیدم.مامان داره ولی باباش رو نمی دونم.تو روستا زندگی می کنن.

من خودم مفلسما..😂 فکر نکنین پولداری چیزی هستم.از خدا خواستم بهم درآمد خوبی بده که بتونم هوای این دختر رو کامل داشته باشم.بعداً که ان شاءاللّه وضع مالیم رو به راه شد ، چند تا فرزند دیگه هم قبول می کنم.😎✌️

شما هم فرزند معنوی دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میذارن آدم از نزدیک ببینه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چطوره تازه شنیدم

این طرح خیلی وقته هست ولی خیلیا متأسّفانه اطّلاع ندارن 😢 از سامانه ی اکرام میشه ثبت نام کرد و از بین لیست بچّه هایی که وجود داره ، فرزند معنوی انتخاب کرد.البتّه فکر کنم سامانه با فیلت.ر شکن باز میشه.قاطی داره.😅

یعنی اختیاری هست ؟شاید یه ماه نشد ثبت نام رمز عبور میزنم قبول نمیکنه

والا من تو سایت تعهّد داده بودم واسه پرداخت ماهانه.ولی واریز نکردم.😅 اونا هم همیشه آخر شهریور زنگ می زنن پیگیر میشن.😁

سایتش خیلی رو مخه.😬🤕