در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
منه اوووسکوولو بگو بقیه عکساشو دیدم حالیم نشد ولی اون سه تا ک کنار هم دی بود وااقعا ضایع بود سه نفر متفاوتن 😀😀😀واقعا ما داریم ب کجا میریم هاا بلا ب دور😐
روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود ولامثل پشم بُـــز
منه اوووسکوولو بگو بقیه عکساشو دیدم حالیم نشد ولی اون سه تا ک کنار هم دی بود وااقعا ضایع بود سه نفر ...
وااای باورم نمیشه چقدرم مطمئن حرف میزد
یه ریززز میگفته توبه کردمو عکس نمیزارمو همش منتظر بود بچه ها اصرارش کنن
بیچاره اونایی که تو اون تاپیک عکس گذاشتن