2777
2789
عنوان

بچه ها تورو جون هر کی براتون مهمه یه راه بگین خیلی سریع بشه سرطان گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 9384 بازدید | 422 پست
اسکلگرفتی مارو خب تو که میخوای بمیری مکه فقط قرص برمج میکشه بابا ادمی که خودکشی میکنه افسرده میشینه ...

حرفای شما کاملا درست 

ولی من ب تمام کاربرانی ک مسخره میکنن و میگن دروغه میگم ک انشالله همون دردی ک باعث شد من سرطان بخام رو تجربه کنند تا الکی قضاوت نکنن))

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا سرطان چی میخوای بگیری؟

ی بار خودکشی کردم نمیخام باز تکرار شع

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من هیچ وقت کفره نعمت نکردم با وضعیتی ک دارم همیشه از خدا راضی بودم هیچ وقت بد کسی رو نخاستم و برا بد ...

شاید الان حرفم مسخره به نظرت بیاد ولی منم همسانی تو که بودم به خاطر مشکلایی که با یه سری دور و بریام داشتم چند بار سعی کردم خودکشی کنم

ولی مامان بزرگم یه حرفی رو بهم زد که باعث شد نه تنها فکر خودکشی رو از سرم بیرون کنم بلکه از کارای قبلم پشیمونم بشم

گفت تو عقل نداری؟ فکر کردی خودکشی کنی چی میشه؟ ما تا چند روز ناراحتیم بعد فراموش میکنیم، اشناها هم پشت سرت هزار تا حرف میزنن و هر انگی باشه بهت میچسبونن 

اون موقع با خودم گفتم چرا باید از زندگی که حق منه دست بکشم به جاش میمونم و تلاش و میکنم و میشم خار تو چشم همشون  و الان تاحدودی تونستم🙂

فکر نکن فقط تو مشکل داری و بدبخت ترین ادم روی زمینی ، خیلی از ادما تو زندگیشون مشکلای زیادی دارن ولی مهم اینه که جا نزنی 

شاید الان حرفم مسخره به نظرت بیاد ولی منم همسانی تو که بودم به خاطر مشکلایی که با یه سری دور و بریام ...

مرسی از راهنمایی هات 

انشاالله موفق شی   

آخی عزیزمممما دیگه آب از سرمون گذشته انقد درد ومریضی وگرفتاری داریم که هرچی زود تر ب....ریرم بهتر

من نمیدونم چتونه همتون...از کربلا اومدم گفتم یسری به سایت بزنم....کلا پشیمون شدم...ان شاالله سلامتی وعاقبت بخیری باشه برای همه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
حرفای شما کاملا درست ولی من ب تمام کاربرانی ک مسخره میکنن و میگن دروغه میگم ک انشالله همون دردی ک با ...

الان همهههههه درگیرن پس اصلا فکر نکن با موندن یا رفتن یکی 2 تا اصلا هزار تا ازما چیزی عوض میشه باتلاقیه که همه مارو از پیر تا جوون و بچه انداختن توش فقط یه چیزی بهت میگم اینجا ناشناسه حرصت میاد میای حرفتو بزنی راه کار میخوای خالی شی ولی پیش دوست اشنا هیچ وقت این چیزارو نگو که بعدا که کمی به خودت اومدی اینبار اونا اذیتت میکنن بد جور عواقبشو میبینی متاسفانه اینو منی که هزار بار این راهو اومدم برگشتم بت میگم یا کارو یه سره کن یا بت خصوص پیش خانواده و فامیل اصلا جو نگیر اینجا فقط مسرخس  

واقعا من شنبه می خواهم عکس هسته ای بگیرمیعنی سرطان میگیرم

برای قلب؟ نه عزیزم فامیلمون داده فقط اشعه اش ضررم داره یکم دیگه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

😔ماها فقط اومدیم خوشبختی بقیه رو تماشا کنیم

چرا الان که دارم گریه میکنم باید این جمله تو بخونم 

چرا 

فقط بگو

چرا💔💔💔💔

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
اتفاقا بنده خیلی اهلع مطالعه هستم و همیشه در هر زمانی سعی میکنم چن چیز جدید یاد بگیرم همون زمانی ک ش ...

من وقتی داشتم پوشک عوض میکردم رزیدنت داروسازی بودم اتفاقا روی داروهای سرطان داشتیم کار میکردم، اگه اهل مطالعه بودی میدونستی phd  یعنی دکترمتخصص و منو با دکتر بودن مسخره نمیکردی.اگه اهل مطالعه بودی میدونستی یه نویسنده کتاب دانشمند هم روزی پوشک عوض کرده.  

برو بچه برو کتاب داستانتو بخون  

من وقتی داشتم پوشک عوض میکردم رزیدنت داروسازی بودم اتفاقا روی داروهای سرطان داشتیم کار میکردم، اگه ا ...

خیلی دوست داشتم جوابتو بدم ولی متاسفانه یاد گرفتم فقد با انسان ها بحث کنم))