2777
2789

من یه خاستگاری برام اومده 29 سالشه شغلش دولتیه و در آمدش بالاس همه چی هم داره از همه لحاظ عالیه 

یکی دیگه هست 24 سالشه نیروی انتظامی اصفهانه چشمش سبز و قد بلند و بوره خونه و ماشین و همه چی هم داره 

حالا من خودم نمیخوام ازدواج کنم ولی بما به تصمیم خانواده نمیتونم نه بیارم رو حرفشون حالا من چیکار کنم 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

چند سالته گلم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

زندگی کردن با نظامی خیلی سخته

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده