2777
2789
عنوان

کی ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چتونه؟تا۳۰عشق و حال؟؟؟؟رییس جمهور سنگاپور گفته دختران سرزمینم به جای درس خواندن و کار کردن برن ...

متاسفانه اطرافه ما زنو مرد کار نکنن زندگی لنگه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

هر وقت یه خواستگار خوب داشته باشی اونوقت یعنی وقتشه 

وگرنه وقتش نیست 

ازدواج خوب مهمه‌ ، نه صرفاً هر  ازدواجی. 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
واقعا امیدوارم آدم حمایتگر هنوز وجود داشته باشه

بخوای این قدر حساس باشی چیزی گیرت نمیاد شمایی که ادعای روشنفکری می‌کنی و بعضیاتون عاشق آمریکا و...هستین اونجا خرج های زندگی نصف نصفه.تو ایران خانم میخواد حقوقشو برا خودش نگه داره

استاتر منم هم سن توام.. فعلا قصد ندارم...الان فعلا دارم فقط عشقو حال میکنم سفر و جنگل طبیعت گردی میر ...

منم خیلی تفریح و کار دارم الان ولی خب میترسم که نکنه تا اون موقع پیدا نکنم مورد مناسب

میشه بگی معیارتو چقدر فرق کرده👀

خیلی فانتزی و رویایی فکر می‌کردم و فقط بعد عاشقانه ازدواج رو می‌دیدیم نه مسولیت ها و چالش هاش با همسر و خانواده همسر

الان رفتار و شخصیت طرف برام مهترین رکن هست و بعد وضعیت مالی و شغلیش و ظاهرش در این حد که به دلم بشینه 

سعی می‌کنم مهارت های سازش و شراکت رو یاد‌بگیرم جنس و ماهیت مردا رو بشناسم نقاط قوت و ضعف شونو 

فهمیدم  واقعا ازدواج اصلا شوخی نیست 

برام‌مهم‌نیست دیر ازدواج کنم دوست دارم ازدواج‌موفقی داشته باشم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
بخوای این قدر حساس باشی چیزی گیرت نمیاد شمایی که ادعای روشنفکری می‌کنی و بعضیاتون عاشق آمریکا و...هس ...

من کی ادعای روشنفکری کردم😂 صرفا باید یه کم پول در بیاری تا ببینی آدم های مفت خور چجوری دنبالت راه می افتن. زندگی دو نفره ساختن وقتی ارزش داره که با هم بسازین، نه که آقا تازه خیالش راحت بشه که زنش برای کار خونه و بیرون خونه هست و خودش هیچ کاری نمیکنه. شما برو تو جامعه می‌فهمی چی به چیه