2777
2789

بعد شوهر عوضیش شروع کرده به خانوم بازی ...زن بدبختش همش توخونه از همه جا بیخبر خانوم برده بوده شمال...ای خدا لعنت کنه شما جنس مذکر قدرنشناس و هوسبازو...منم همین اشتباه وکردم مثله سگ پشیمونم اول زندگی طلاهامو دادم شوهرم ماشین خرید همش میگفت باهاش اسنپ کارمیکنم دوباره برات طلا میخرم...اما به قولش عمل نکرد که هیچی باهمون ماشین خدا ازش نگذره چه شبایی که نیومدتوخونه و افتاد دنبال زنهای هرزه خیابونی و خیانت کردن...خانوما دلتون نسوزه برای شوهر ..بخدا نصفشون زیرزمینه این مردا،،راحت اعتماد نکنین من مثله چشمام به شوهرم اعتماد داشتم تا اینکه چهره واقعیشو دیدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه که آنقدر خوب نقش بازی می‌کنند که تا سالها فریب میخوری! منم بعد سیزده سال چیزایی دیدم که تصورشم نمی‌کردم ولی از اون به بعد فهمیدم که باید اولویت زندگیم خودم باشم... دیگه دلم به حالش نمیسوزه و دیگه از خودم نمی‌گذرم. برای خودم خرج میکنم و پس انداز میکنم و دیگه بهش کامل تکیه نمیکنم.

میدونم من بعد ۱۳ سال تازه شناخته امش کاش هیچ وقت بهش طلا نمیدادم

من بعد از سه سال شناختم بازم خوبه فهمیدیم ولی ایکاش بهش طلاهامو نمیدادم الان میتونستم ازش جدا شم بخاطر اینکه پول ندارم فعلا دارم ادامه میدم

سگ تو روحشون منم ارثیه امو گرفت طلاهامو گرفت بهم خیانت جنسی کرد الآنم همیشه طلبکاره

نمیدونم اینا چرا عذاب وجدان نمیگیرن..اصلا من وقتی متوجه خیانت شوهرم شدم یه شوک بزرگی بهم وارد شد یعنی اصلا فکرشم نمیکردم دراین حد پست باشه

جالبه که آنقدر خوب نقش بازی می‌کنند که تا سالها فریب میخوری! منم بعد سیزده سال چیزایی دیدم که تصورشم ...

آره بازیگرای قهاری هستن ...ولی همینکه فهمیدیم و خدا رسواشون کرده و ذاتشون رو شده خداروشکر...چون دیگه امکان نداره گولشونو بخوریم

خیانتش در چه حد بوده؟؟؟من که سکته کردم خودم لخت بابک زن عکساشو دیدم

الهی بگردم😢منم دیدم رفته پیام داده بره پیش یه زن صیغه ای ساعتی تازه قیمت و ایناشم پرسیده بود که چجوری پولشو بده و اینا‌..دیگه از اون روز داغونم اصلا یه ادم دیگه شدم الان حدود نه ماهی میشه که گذشته ولی من همچنان حالم خرابه

آره بازیگرای قهاری هستن ...ولی همینکه فهمیدیم و خدا رسواشون کرده و ذاتشون رو شده خداروشکر...چون دیگه ...

نیمه پر لیوان رو میبینم. دیگه نمیتونه بهم گیر الکی بده و ادای غیرتیا رو دربیاره چون میزنم تو دهنش🙃 نمیتونه بگه حقوقتو بده چون بازم همینکارو میکنم! نمیتونه بگه باشگاه و کلاس رقص نرو!! نمیتونه بگه چقدر لباس یا لوازم آرایش میخری! وقتی بیمار میشه کسی نیست که نازشو بکشه! اون داره اذیت میشه اگرچه من هم هنوز از درون داغونم ولی این تغییرها خوشحالم می‌کنه

الهی بگردم😢منم دیدم رفته پیام داده بره پیش یه زن صیغه ای ساعتی تازه قیمت و ایناشم پرسیده بود که چجو ...

چکار کردی اون فهمید که تو فهمیدی باید پدرشون در میاوردی تا بترسه هر چند من خودم عرضه نداشتم و اون همچنان به خیانتش ادامه میده

نیمه پر لیوان رو میبینم. دیگه نمیتونه بهم گیر الکی بده و ادای غیرتیا رو دربیاره چون میزنم تو دهنش🙃 ...

آفرین بهت کاری کن بفهمه دل شکستن زن زندگیش یعنی چی...جوری که الان شوهرمنم به غلط کردن افتاده چون من دیگه اون ادم سابق نیستم دیگه حتی بهش گفتم بچه بی بچه...من از یه ادم خیانتکار نمیتونم بچه بیارم عاشق بچه اس حقشه..چون من سوختم نابود شدم دیگه هیچ ذوقی برام نموند ازهمه چیم بخاطرش گذشتم حتی یه عروسی و جشن کوچیکم ازش نخواستم اما جواب خوبیامو با دروغ و خیانت داد

الهی بگردم😢منم دیدم رفته پیام داده بره پیش یه زن صیغه ای ساعتی تازه قیمت و ایناشم پرسیده بود که چجو ...

بعضی تجربه ها اونقدر عمیقن که دی ان ای آدمو تغییر میدن!! نمیدونی من چقدر حساس و عاشق پیشه بودم! بعد سیزده سال، چنان ضربه ای خوردم که همه چیزم شکست! شکسته هامو جمع کردم ولی چیز دیگه ای ساخته شد! این من، من قبلی نیست! میدونی چرا هنوز درد داری؟ چون میخوای خود قابلیت باشی! برای اینکه خود قبلیت بشی باید اتفاقی که افتاده رو فراموش کنی و این ممکن نیست! چون اتفاق افتاده و زمان برنمی‌گرده! پس به جای این تلاش دردناک، اون اتفاق رو بپذیر و خود جدیدت رو قبول کن. خود جدیدت رو جری بساز که دیگه به این زودی نشکنه.

چکار کردی اون فهمید که تو فهمیدی باید پدرشون در میاوردی تا بترسه هر چند من خودم عرضه نداشتم و اون هم ...

دعوای شدید کردیم بارها..اونم همیشه کتمان میکنه...چون هیچ حرفی برای گفتن نداره...خلاصه وحشی بازی درمیاره منم نمیتونم زیاد باهاش جروبحث کنم اما هیچ وقت نمیبخشمش..تصمیم گرفتم ازش طلاق بگیرم ساله دیگه حتما میرم..چون الان پولم کمه برای خونه اجاره کردن

آفرین بهت کاری کن بفهمه دل شکستن زن زندگیش یعنی چی...جوری که الان شوهرمنم به غلط کردن افتاده چون من ...

حق داری. بنظرم زنهایی که بیشتر فداکاری کردند و تمام قلبشونو دادن بیشتر میسوزن. دیگه هرگز صد خودمو توی زندگیش نمی‌ذارم. اولویت خودمم. به خودم میرسم. از وقتی فهمیدم باشگاه و کلاس رقص رو شروع کردم. لباسهای گرون گرفتم و همه حقوقمو خوراکی های مفید و مورد علاقمو خریدم‌! میذارم ببینه و بسوزه. دیگه نظرش توی کارهام برام اهمیت نداره و داغ داشتن دختربچه رو به دلش میگذارم. چون قرار بود اقدام کنیم عاشق دختره و هفت سال بود که منتظر بود!!