2777
2789
عنوان

میگن با گذشت زمان همه چی درست میشه

168 بازدید | 13 پست

میگن با گذشت زمان همه چی درست میشه)

اما به نظر من چیزی درست نمیشه این ماییم که با گذشت زمان یاد میگیریم چطور مورفین دردامون شیم🖤

https://uupload.ir/view/zemestoon_reza_amp_reza_fl_remix_b3vm.mp3/

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

دقیقا

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حال مسخ شما بهتر شد؟

سلام بله بهترم خدایه شکر.

برای من دلیلش استفاده مکرر از مخدر گل بود.

و البته بگم که افراد معمولی هم گاهی وقت ها به دلیل حملات پانیک دچار مسخ شخصیت و واقعیت میشن

سلام بله بهترم خدایه شکر.برای من دلیلش استفاده مکرر از مخدر گل بود.و البته بگم که افراد معمولی هم گا ...

خداروشکر من خیلی نگرانتون بودم 🙏🏻امیدوارم دیگه هیچوقت دچارش نشید 

منم پانیک دارم و مسخ که فعلا با دارو کنترلش کردم

خداروشکر من خیلی نگرانتون بودم 🙏🏻امیدوارم دیگه هیچوقت دچارش نشید منم پانیک دارم و مسخ که فعلا با د ...

ممنونم از شما زنده باشید.

انشالله رفته رفته بهتر میشید.

خودتون رو از محرک ها دور کنید یعنی چیزایی که باعث استرستون میشن برای خودتون و آیندتون هدف تایین کنید خودتون رو سرگرم یه کاری کنید.

تو فکرش نباشید چون هرچقدر بیشتر فکر کنید بهش بیشتر تحریک میشید و استرستون بیشتر میشه حملات بهتون دست میده حواس خودتون رو پرت کنید اگر پانیکتون خوب بشه مسختون هم خوب میشه و این همش دست خودتونه

ممنونم از شما زنده باشید.انشالله رفته رفته بهتر میشید.خودتون رو از محرک ها دور کنید یعنی چیزایی که ب ...

پانیکم که خیلی وقته خوب شده یک ماه بعد از مصرف دارو خوب شد الان ۳ماهه دارو میخورم ولی مسخم یکم مونده یه حالی ام انگار سرم سبکه خیلی ام شدید نیست الان مسخم ولی مثل قبل نشدم هنوز 

ممنونم از شما زنده باشید.انشالله رفته رفته بهتر میشید.خودتون رو از محرک ها دور کنید یعنی چیزایی که ب ...

پانیکم که خیلی وقته خوب شده یک ماه بعد از مصرف دارو خوب شد الان ۳ماهه دارو میخورم ولی مسخم یکم مونده یه حالی ام انگار سرم سبکه خیلی ام شدید نیست الان مسخم ولی مثل قبل نشدم هنوز 

پانیکم که خیلی وقته خوب شده یک ماه بعد از مصرف دارو خوب شد الان ۳ماهه دارو میخورم ولی مسخم یکم مونده ...

انشالله رفته رفته خوب میشید با گذشت زمان فقط خودتونو از استرس دور و اهداف و سرگرمی برای خودتون داشته باشید