2777
2789

من ۱۵ سالمه داشتم میترکیدم گفتم اینجا خودمو خالی کنم من خستم از تظاهر به خوب بودن دیگه بسه حالم از این دنیا بهم میخوره حالم از آدمای دورنگ و رو بهم میخوره حالم از خودم بهم میخوره از درس بدم میاد من نه قیافه دارم نه هیکل شبیه خرسم بار ها رژیم گرفتم و جواب نداده ول کردم دارو گرفتم نشده ریختم دور کلی تو مدرسه مسخره میشم از رو چاقیم منو قضاوت میکنن نه رفتارم این به کنار پدر مادر خوبی ندارم اصلا بع فکرم نیستن مگه من چه گناهی کردم من خواستم منو به دنیا بیارن مامانم از من متنفره منم ازون بدم میاد بابام شبیه مجسمه یبار مامانم نگفته دوست دارم کلی بیماری گرفتم سر استرس درس ها چرا کسی نمیفهمه اونقد از خونمون بیزارم که همش خونه مادرجونمم ولییی اینام منو درک نمیکنن عمه هام منو درک نمیکنن البته وقتی مامانم منو درک نمیکنه اونا مگه بهترن تا یه دکتر منو نمیبرن تا یه مسافرت نمیبرن از شانس گندم مسافرت پارسالم به دلیل شخصی که سرش کلی زجز کشیدم که تو سیزده سالگی موهام سفید شدع بود پارسال مسافرتم کوفتم شد زهرمار شد اونم با خانواده نبود با عمم رفته بودم کاروانی ( اینکه کوفتم شده ربطی به عمم نداره)سال نهم سر درس ها کلی مریضی گرفتم وحشتناک ولی نمونه اونم مدرسه ای که مد نظرم نبود یعنی تهش دیگ قبول شدم حالم از این دنیا بهم میخورههههه دیگه نمیخوام دهم درس بخونم زده شدم همکلاسیم اونقد ضعیف بود به زور پاس میکردم سمپاد ناحیه دو رفت فامیلمون سز صبح اومد خونمون گفت دخترش رفته سمپاد چجوری با پارتی که داشتن پس چرا من زحمت بکشم چرا من بخونم لرزش دست سندرم پای بی قرار پانیک شدید تنگی نفس درد قفسه سینه تپش قلب شدید و اضافه وزن شدید و چشام ریز شده تار شده ضعیف شده پوست ناخن نمونده و.......بگم یا کافیه اونوقت اونی که نهایت تلاشش رسیدن به موهاش بود الان سمپاد رفته

تا میام خودم بشم اونی که واقعا هستم پشت سرم حرف در میارن که این عاشقه اینم مثل برادرشه معلوم نیست چیکارشع یکی میگه همین که تا سیکل خونده بسته بی عرضه کلی حرفففففف 

بسههههه چزا بایذ بخندم وقتی داغونم چرااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه نمونه دولتی قبول شدی🙂💕

منم میخوام سال دیگه آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان بدم امیدوارم لااقل مثل تو نمونه دولتی قبول بشم

من نمیدونم زندگی شما چجوریه ولی هر طوری هست شما فقط سعی کن یه روزی موفق باشی و خودت دوست خودت باشی😊💕💕💕🌹

🙂🍃
چه ربطی داره اخه

ربطش اینکه نه تلاشی برای درس میکنی و نه وزن کم کردن و نه بهتر شدن و الان از همه دلگیر و دلخوری جز خودت 

دقت کردی بهش؟

همش به خودت برمیگرده 

چرا اینو میگم؟ چون خودم مثل تو بودم. همش هم دلیلش گوشی بود. حالا شاید تو درگیر یه چیز دیگه ای ولی مشکل نوجون ها برای عدم تحرک، عدم تلاش، عدم امید و ...درس نخوندن همش از فضای مجازی شروع میشه 

...

راستش منم بچه بودم یکی از دوستام با پارتی بازی رفت یه مدرسه عالی من ولی قبول نشدم در صورتی که نمرات من دو برابر اون بهتر بود😕😑اینقدر اون موقع ها حالم بد بود که نگو 

ولی فهمیدم دنیا پر از بی عدالتیه و این تازه اولین موردش توی زندگی من بوده🤧

🙂🍃
ربطش اینکه نه تلاشی برای درس میکنی و نه وزن کم کردن و نه بهتر شدن و الان از همه دلگیر و دلخوری جز خو ...

میدونی چیه وقتی چند سال برا یه چیزی تلاش میکین میبینی بد تر میشه دیگه از همه چی بدت میاد سه سال خوندم مث خرر کلی تست زدم ولی نشده هر بار به مدت یه سال اومدم رژیم گرفتمو اینا اما هر دفعه یا عصبی شدم و پرخوری کردم یا کلا دیدم نشده ول کردم