2777
2789
عنوان

خانومای وارد به پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
برای جوشی که الان روی صورتیکه پیشنهادی نداری؟یه ماهه حدودا یه جوش بزرگ زدم یه مراسمم داریم می‌خوام ت ...

همین جوش میزنی سریع ضد جوش فوری استفاده کن سریع از بین میره من لافارر داشتم خوب بود ام کیو هم خوبه

ضد جوش لاروش پوزای هم فوق العادست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شماهم مستعد جوشه پوستت؟

آره ولی الان خیلی کم شده فقط قبل پریود یکی دوتا دونه 

سعی کن آبرسانی کنی پوستتو که سد دفاعیش آسیب نبینه. من قبلاً همه محصولات ضدحوش میزدم بدتر میشدم از وقتی چیزای ملایم وارد روتینم کردم بهتر شده .ملایم یعنی اویل فریه اما ترکیبات قوی ضدجوش ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوم ویتالایراره خیلی خشک شده جدیدامرطوب کننده چندتا امتحان کردم ولی بیشتر شد جوشام قطعش کردم

مدل سبزش ینی؟ قویه 

یه چیز ملایم تر بگیر مثل فوم پوست حساس درمالیفت(قرمز) یا فوم ابرسان مدیلن مخصوص پوست چرب 

مرطوب کننده واجبه اسی یه چیز پیدا کن بهت بسازه اگه بودجه شو داری خارجکی بگیر

فوم ویتالایراره خیلی خشک شده جدیدامرطوب کننده چندتا امتحان کردم ولی بیشتر شد جوشام قطعش کردم

عزیزم منم مثل شما بودم،بعدا فهمیدم هرچقدر کمتر باهاش ور برم بهتر میشه. اینم خیای مهمه چی بهت بسازه چی نسازه.هر چی بهت نمیسازه دیگه نزن ازش برو چیز دیگه امتحان کن.مثلا محصولات لدورا می‌زدم یه مدت اصلا نمی‌سازه با اینکه قیمتشم کم نیست،ولی یه آبرسان سوپکس ارزون خیلی پوستمو خوب میکنه.

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
عزیزم منم مثل شما بودم،بعدا فهمیدم هرچقدر کمتر باهاش ور برم بهتر میشه. اینم خیای مهمه چی بهت بسازه چ ...

راستی ماسک ورقه ای هم برای نرمی خوبه.

آخه تو دیج.ی سبزشو زده ملایم ولی یه حس خشکی میده وقتی میزنم..شاید قویه پس

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

سلام. سرا وی چنده حدودا قیمتش؟بعد چند جا هم شنیده بودم موادش سرطانزا هست،درسته یا نه🥲 بعد یه سرم وی ...

سلام عزیزم

شوینده سراوی حدود ۱۶۰۰

نه مشکلی نداره اگه دوستش نداشتین میتونین از شوینده کوزارکس استفاده کنین .

ویتامین سی اوردینری فوق العادست . بین سرم های دیگه گارنیر کیفیت بهتری داشت که قیمتشم مناسب بود 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزم منم مثل شما بودم،بعدا فهمیدم هرچقدر کمتر باهاش ور برم بهتر میشه. اینم خیای مهمه چی بهت بسازه چ ...

اره منم همیشه کلی پول میدم کرمای مخالف یه بار که میزنم پوستم پر جوش میشه می‌اندازم دور

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

آره ولی الان خیلی کم شده فقط قبل پریود یکی دوتا دونه سعی کن آبرسانی کنی پوستتو که سد دفاعیش آسیب نبی ...

چه برندهایی استفاده میکنی؟

سلام عزیزمشوینده سراوی حدود ۱۶۰۰نه مشکلی نداره اگه دوستش نداشتین میتونین از شوینده کوزارکس استفاده ک ...

مرسیییی ببخشید دیگه یه کار بلد گیر آوردم سوالامو می‌خوام بپرسم🥲❣یه سوال دیگه،ریمل ممکنه باعث ریزش مژه بشه؟اگر اره چی کنم نریزه؟و اینکه فرمژه ضرر داره آیا؟ با اجازه استارتر، سوال خارج از بحث🙊

آخه تو دیج.ی سبزشو زده ملایم ولی یه حس خشکی میده وقتی میزنم..شاید قویه پس

چون سبزش برای پوست های خیلی چرب هست که چربی رو به شدت کنترل میکنه ولی قوی نیست .

برای پوست شما که مختلطه لافارر و سراوی و کوزارکس خوبه سیمپل هم اوکیه .

مرسیییی ببخشید دیگه یه کار بلد گیر آوردم سوالامو می‌خوام بپرسم🥲❣یه سوال دیگه،ریمل ممکنه باعث ریزش م ...

کلا ارایش ضرر داره ریمل هم بستگی به برندش داره ریزش رو همشون دارن در حد خیلی کم و عادی جوری که مشخص نباشه چند تا تار مژه میفته ولی درست ترین کار اینه که ریمل برند خوب تهیه کنید و هیچوقت نذارید زیاد روی چشماتون بمونه حتما با میسلار واتر و شوینده بشورید که بین مژه ها نمونه .

فرمژه اصلا خوب نیست مژه ها رو میشکنه و ریزش میاره اصلا با طور مداوم استفاده نکنید.  من خودم لیفت کردم راضیم

ریمل هم کیفیت خوب داشته باشه ریمل هایی که ضد آب هست امکان ریزش بیشتری دارن ساده بگیرید . 

چون سبزش برای پوست های خیلی چرب هست که چربی رو به شدت کنترل میکنه ولی قوی نیست .برای پوست شما که مخت ...

آها پس مناسب من نیست دیگه..البته خوب بود جوش نمیزدم باهاش

چه برندهایی استفاده میکنی؟

شوینده رفرشینگ سیمپل روزانه میزنم و در هفته دو سه بار هم فوم سبز ویتالیر ، مرطوب کننده و تونر سیمپل ، آبرسان حلزون کوزارکس ، نیاسینامید اوردینری