2777
2789

ب طرز عجیبی شکمم جلو امده😫😫😫😫😫😫

یادمه این شکمو تو ۷ ماه بارداری داشتم

خود ب خود دو س کیلو وزن کم کردم..ولی سایزی نه

چرا اخه؟؟

توصیه اتون چیه برا اب کردن شکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بودم

حدود دو ماهه رژیم سبک گرفتم و بطور جدی پیاده روی می‌کنم ۵ سانت دور شکمم کم شده و چهار کیلو وزن کم کردم.

حتی کسانی که در جریان نیستن و بعد از مدتی من رو می‌بینن میگن چقدر جمع و جور سدی.

سلام،رعایت رژیم به خصوص قند و چربی رو خیلی کم کنید،به جاش از نوع سالم مصرف کنید. برنج و نان رو قطع نکنید اما یکم کم کنید،شام رو زود بخورید شبا.از ۶ به بعد دیگه چیزای سنگین اصلا،فقط میوه.ورزش هم حتما توصیه می‌شه.البته اینا برای آب کردن شکم بود،ولی اگر فکر می‌کنید برامدگی دلیل دیکه ای داره اونو حل کنید.😊

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
منم همین بودمحدود دو ماهه رژیم سبک گرفتم و بطور جدی پیاده روی می‌کنم ۵ سانت دور شکمم کم شده و چهار ک ...

چیا میخوردی گلم میشه لطفا بگی

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

چیا میخوردی گلم میشه لطفا بگی

قند مصنوعی و شیرینی و شکلات و بستنی و هله هوله حذف،هر روز حداقل هشت لیوان آب،برنج و نون رو حذف نکردم اما مقدارش نسبت به قبل خودبخود خیلی کمتر شد چون بشقاب غذام نصفش سالاد و سبزیجاته،یک چهارم پروتئین و یک چهارم کربوهیدرات. اول از سالد شروع می‌کنم به خوردن بعدش پروتئین وقتی میرسم به کربوهیدرات معده‌م نسبتا پر شده و میلم کمتره.روغن پلو رو به شدت کم کردم،میان وعده حتما می‌خورم در حد حتی یه دونه میوه.

پیاده روی روز حداقل شش هزار قدم دارم(مهم نیست که پیوسته باشه)،بعد از وعده غذایی سریع نمی‌خوابم و حداقل ده دقیقه پیاده روی می‌کنم توی خونه.

من بقیه بدنم چاق نبود فقط شکمم بعد از دوتا زایمان به شدت توی چشم میزد.

قند مصنوعی و شیرینی و شکلات و بستنی و هله هوله حذف،هر روز حداقل هشت لیوان آب،برنج و نون رو حذف نکردم ...

ممنون لطف کردی😊❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█