2777
2789
عنوان

چند سالتون بود که‌‌‌ فهمیدین

256 بازدید | 29 پست

چند سالتون بود که از اصل رابطه و بدنیا آمدن بچه ها سردراوردین؟ و مهمتر ازون چجوری؟ از جه طریقی؟ و یا توسط چه کسی؟

و اینکه این دانستن براتون خاطره بد، خوب یا معمولی شد؟!

دوم راهنمایی بودم

هم کلاسی هام گفتن

و یه حس قلقلک و چندش بهم دست داد

بدو بدو هم رفتم به دختر عموم هم که پنجم ابتدایی بود گفتم که آبجی بزرگه ت که ازدواج کرده ، با شوهرش آره 😉😉

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13 سالگی

توسط دخترعمم

اوایل همه رو ب ی چشم دیگه میدیدم😂😂

ولی ب مرور برام معمولی شد

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

دوم سوم راهنمایی وقتی همکلاسیم حامله شد از دوس پسرش و کل مدرسه فهمیدن و کلا اخراج شد

من فک میکردم دخترا یه قرصی میخورن حامله میشن بعدا فهمیدم باید یه قرص بخورن که حامله نشن😂😂

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
دوم راهنمایی بودمهم کلاسی هام گفتنو یه حس قلقلک و چندش بهم دست دادبدو بدو هم رفتم به دختر عموم هم که ...

چه تاثیری روی روحیاتتون داشت؟

و اینکه خوشایند بود نحوه علم به این موضوع؟

اگر در آینده بچه داشته باشین میذارین خودش بفهمه یا روش دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟