2777
2789

تجربه ندارم... ولی الان که خیلی با همسرم مشکل پیدا کردم دلم میخواد یه آدم مطمئن پیدا کنم واسه این کار

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش بدبختی 

جذب انرژی منفی 

چون هرچی غیر از دعای و قران باشه منفیه .

بدتر میکنه زندگی را .

از قران نماز حاجت زیارت عاشورا بهتر استفاده کنی

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

باید به روز بمونه که بیان نظر بدن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اینقدر شلوغ بود که حد و حساب نداشت از ۶ صبح مردم میرفتن تو صف وایمسادن

چی بهت گفت؟ 

بختت بسته هست یا نیست؟؟ 

کسی واست دعا خونده یا نه؟؟ 

اینا را میگن؟ 

تجربه ندارم... ولی الان که خیلی با همسرم مشکل پیدا کردم دلم میخواد یه آدم مطمئن پیدا کنم واسه این کا ...

خاله هام انجام دادند.انرژی منفی را میاره .اولاش خوبه بعدبدبختی.

در عوض بابام نمازش اول وقت زیارت عاشورا و صدقه 

مامانم حجابش خوبه .هممون نماز میخونیم حجاب داریم .اخلاقمون خوب نیست ولی کاری به کسی نداریم .نمیزاریم کسی زندگیمون را از هم بپاشه دعوامون بشود دعوامون زود اشتی میشه .همش شوخی خنده است .کلی هم مشکلا و رنج داریم ولی با بودن اونها تلاش میکنیم شاد باشیم

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

چی بهت گفت؟ بختت بسته هست یا نیست؟؟ کسی واست دعا خونده یا نه؟؟ اینا را میگن؟

نه هیچکدوم گفت مشکلی نداری 

یه مشت شر و ور داد که باید طبق اون دستوراش انجام دادم وهیچ نتیجه ای نگرفتم

اینی که میگم مال سال ۹۲ و ایناس تا چندسال بعدشم بازم میرفتم فکر میکردم  نتیجه میگیرم اما هنوزم مجردم