2777
2789
کآش میشد دوستش بشی ،متاسفانه تو انتخاب دوست به ظاهر خیلی توجه میکنه ،میگم یه خورده هم به اخلاق و رفت ...

وای این خیلی بده که 

اتفاقا همه دخترای خوشگل بد اخلاق تر و بدترن 😂 

اصلا نباید به ظاهر توجه کرد مهم ذات و اون باطن طرف مقابل هست ظاهر هیچی رو تعیین نمیکنه 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم خیلی بده 🥲🥲🥲❤️

من خودمم ۱۶ سالمه تفاوت زیادی نیست با دخترتون 

الان فکر میکنم که مامانم چی کشیده سر من خیلی ناراحت میشم خیلی شرمنده میشم که چه رفتار های بد و حرفای بدی بهش زدم 

ولی الان که عقلم بیشتر شده خیلی با مامانم رفیقیم 

یعنی دیگه مثل قبل دعوا نداریم

قبلاً خیلی دعوا و کتک کاری داشتیم ولی الان نه 

الان همش خنده و غیبت های مادر دختری هست 😂

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

تکرار نمیشه دهه۶۰ تو سری خورترین نسل بودیم

مثل آدم زندگی کردن اسمش تو سری خور بودن نیست 

وحشی و لاابالی گری هم اسمش زندگی آزادمنشانه نیست 

یه جمله حفظ شده را رو مدام تکرار نکنیم 

یه مدت باهاش رفیق شو بغلش کن وقتی با داداشش دعواش میشه طرف دخترت رو بگیر چیزی از بیرون می خری اول واسه دخترت ببر براش کادو بگیر اینترنتی واسش چیز میز سفارش بده الان که نزدیک مدارس هست لوازم تحریرای فانتزی اینا اتاقش رو رنگ کن پردشو عوض کن جای تختش رو عوض کن با کمک هم  وقتی نیست برو حسابی اتاقش رو برق بنداز بذار لذت تمیزی رو ببینه مادر دختری باهم بیرون برین واسش دعا کن اهل بشه حتما باهاش رفیق شو بذار درد دل کنه زود قضاوت نکن حرفاشو زود راه حل نده فقط بذار حرف بزنه

یه مدت باهاش رفیق شو بغلش کن وقتی با داداشش دعواش میشه طرف دخترت رو بگیر چیزی از بیرون می خری اول وا ...

منم خیلی سعی میکنم با دخترم دوست باشم هراز گاهی میبرمش شیرموزی 😂😂😂😂😂😂البته دختر من چهار سالشه ولی خیلی سعی میکنم 😥

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺