2777
2789

سلام عزیزای دلم❤️

زودتر از اینا میخواستم این تاپیک رو بنویسم اما مشغولیتم زیاد بود.

کیک های آپساید داون از معروف ترین کیک های اروپاییه که هم بسیار خوشمزه هستن و هم بسیار راحت…

با تمام میوه ها هم میشه درستشون کرد، من تو تابستون بیشتر با زردالو درستش میکنم چون برامون از شهرستان میفرستن…

مهم ترین بخش این کیک درست کردن کارامل هستش که یکم حساسه اما راحته…

من قالب مورد نظر رو میزارم روی گاز و نصف پیمونه شکر رو توش به صورت یه دست پخش میکنم، شعله رو ملایم میکنم و هر قسمت قالب که شکرش اب شد، قالب رو جابجا میکنم تا قسمت های دیگه اش هم اب شه. بعد میوه ها رو نصف میکنم و روی کارامل میچینم و قالب رو میذارم کنار و میرم سراغ مایه کیک.

مواد لازم؛

یک لیوان روغن 

دو لیوان دسته دار ارد الک شده

یک لیوان شکر

سه عدد تخم مرغ

نصف قاشق چ وانیل

یه لیوان ماست

یه قاشق غ سرخالی بیکین پودر.

فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم

روغن و شکر رو با همزن خوب میزنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم، همراه تخم مرغ اخر وانیل رو هم اضافه میکنیم، بعد ماست رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و ارد و‌بیکین پودر رو با مواد مخلوط میکنیم و در حدی میزنیم که مواد یه دست شه. مایه رو تو قالب روی میوه ها میریزیم و قالب رو تو فر میذاریم. یک ساعت بعد کیک ما اماده است. قالب رو از فر در میاریم و اجازه میدیم ده دقیقه خنک شه، دور کیک رو با چاقو از قالب ازاد میکنیم و رو ظرف سرو برمیگردونیم.

به قدری این کیک عطر و بوی خوبی داره که همه عاشقش میشن.

من میخواستم عکس ها رو مرحله به مرحله تو همین پست اول بذارم که سایت ارور داد، تو کامنت ها عکس هارو میذارم که البته برای دوستانی که تو پیجم هستن تکراریه.

سوالی در مورد این دستور داشتین حتما ازم بپرسید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به 😍 

خوبی عزیزم 

رز جان خوبه؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
فقط ببینید چه رخ هیجان انگیزی داره!

جووووووووووووووووون😋😍

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

فقط ببینید چه رخ هیجان انگیزی داره!

به به عالیه نوش جان🥰😍🥰😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به به هنرمند و کدبانو سایت 😍👏

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!