سلام عزیزای دلم❤️
زودتر از اینا میخواستم این تاپیک رو بنویسم اما مشغولیتم زیاد بود.
کیک های آپساید داون از معروف ترین کیک های اروپاییه که هم بسیار خوشمزه هستن و هم بسیار راحت…
با تمام میوه ها هم میشه درستشون کرد، من تو تابستون بیشتر با زردالو درستش میکنم چون برامون از شهرستان میفرستن…

مهم ترین بخش این کیک درست کردن کارامل هستش که یکم حساسه اما راحته…
من قالب مورد نظر رو میزارم روی گاز و نصف پیمونه شکر رو توش به صورت یه دست پخش میکنم، شعله رو ملایم میکنم و هر قسمت قالب که شکرش اب شد، قالب رو جابجا میکنم تا قسمت های دیگه اش هم اب شه. بعد میوه ها رو نصف میکنم و روی کارامل میچینم و قالب رو میذارم کنار و میرم سراغ مایه کیک.
مواد لازم؛
یک لیوان روغن
دو لیوان دسته دار ارد الک شده
یک لیوان شکر
سه عدد تخم مرغ
نصف قاشق چ وانیل
یه لیوان ماست
یه قاشق غ سرخالی بیکین پودر.
فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم
روغن و شکر رو با همزن خوب میزنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم، همراه تخم مرغ اخر وانیل رو هم اضافه میکنیم، بعد ماست رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و ارد وبیکین پودر رو با مواد مخلوط میکنیم و در حدی میزنیم که مواد یه دست شه. مایه رو تو قالب روی میوه ها میریزیم و قالب رو تو فر میذاریم. یک ساعت بعد کیک ما اماده است. قالب رو از فر در میاریم و اجازه میدیم ده دقیقه خنک شه، دور کیک رو با چاقو از قالب ازاد میکنیم و رو ظرف سرو برمیگردونیم.
به قدری این کیک عطر و بوی خوبی داره که همه عاشقش میشن.
من میخواستم عکس ها رو مرحله به مرحله تو همین پست اول بذارم که سایت ارور داد، تو کامنت ها عکس هارو میذارم که البته برای دوستانی که تو پیجم هستن تکراریه.
سوالی در مورد این دستور داشتین حتما ازم بپرسید❤️