2777
2789

دو سال از درس دور بوده

امسال از دی خوند و رتبه اردیبهشتش سه رقمی شده

رشته تجربی 

نهایی هم ترمیم زده 

رتبش حدود 400منطقه 

چطور واقعا چطور 

تازه فقط چند تا ازمون جامع سنجش زده و کتاب تستاشو خونده

شاید زود تر شروع کرده بوده شما نفهمیدید

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم رتبه ارشدم زیر ۲۰ شد 

تو همه سایتا مصاحبه هام هست و گفتم ۶ ماه درس خوندم 

ولی فقط خدای بالاسر میدونه سال دوم کنکورم بوده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
می دونم ازمون تعیین سطح همشو منفی و 0 زده بود

اینا سیاسته عزیزم ربطی نداره 

اون خودشو منفی جا میزنه که پلن برنامه ریزی قوی بگیره

در حالیکه خودش صفر کیلومتر نیست 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ببین خیلیا بیس اش رو دارن ممکنه یه حدودی یادش بوده و چون مطالب تو ذهنش تفکیک نشده بوده منفی اینا زده بعد که خونده یادش اومده و اوکی شده ، سالای قبلش چه رشته ای میخونده؟ البته یکم بعیده ، سه رقمی سهمیه ایثارگری مثلا ۵ درصد نشده احیانا؟

پایه قوی فقط

خیلیییییی مهمه 

دوست خودمم ۱ سال درس نخوند ولی قبلش خونده بود

از عید ب بعد شروع کرد الان رتبش شده ۶۱۸

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم