2777
2789
عنوان

دلم از این مردک پره😭😭😭

1657 بازدید | 115 پست

شوهدم‌۱۱ سال ازم بزرگتره من ۱۹ اون ۳۰...من خیلی حساسم رو اینک ب کسی نگا کنه متنفرمیشم الانم باهاش قهرم خاک توسرش کنن

محبت هاشم اصلا ب دلم نمیشینه😭😭😭😭😭دلم خیلی پره بعضی وقتا از خودم متنفر میشم ک چرا باهاش ازدواج کردم ...خدا زد پس کله ام اه😢😢

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها لطفا بیایید بگید چیکار کنم با این 😭😭😭

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراچیشده؟به کی نگاه کرده؟

ب زنا دیگ اه میخوام اون چشاشو از کاسه در بیارم ب خودشم میگم میگ نه من کی نگا کردم تو حساسی....برو گم شو اه خاک توسر

سنتی ازدواج کردین؟

اررره متاسفااااانه 

فکر نکنم بشه کاریش کرد

چی؟

بچه ها لطفا بیایید بگید چیکار کنم با این 😭😭😭

دلت چقدر پره عزیزم😚انشاالله بهتر میشی 

میشه بپرسم چرا محبتاش به دلت نمیشینه؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عزيزم حساس نشو اكثر مردا همينن بعد شوهر من جلوي خودم ميگه زنها انقدر بد ميگردن ادم نخواد نگاه كنه ام نميشه اعتراف ميكنه بدبخت 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
 ب زنا دیگ اه میخوام اون چشاشو از کاسه در بیارم ب خودشم میگم میگ نه من کی نگا کردم تو حساسی.... ...

باباشایدبی منظوره 

شاید توزیادی حساسی دختر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

خب مگه چجوری نگاه میکنه? احیانن منظورت این نیس که کلن نبینه??? حساس نباش 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!