2777
2789
عنوان

مرد وفادار وجود داره یا نه

247 بازدید | 23 پست

مطمئنین که خوبه ؟ 

چرا دارن منقرض میشن؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صددرصد وجود داره یکیشو دارم

همسرت؟ 

چجور ادمیه؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

وجود ندارن.همسر من خیانت کرده بود حالا خانمه متاهل شده از هم جدا شدن ولی گاهی قرار می اره می‌ره می ب ...

الهی بمیرم 

نمیتونی جدا شی؟

مطمئنی خودت هم دختری؟ یه بلانصبت میگفتی بد نمیشد...

آره 

دارم میبینم که همجنس خودم هم تو این زمونه بهم رحم نمیکنه 

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.
چون دخترا هم دارن لاشی میشن

اره خیلی از دوستای نزدیکم متاسفانه خیانت میکنن تو رابطه دوستی

همسرت؟ چجور ادمیه؟

پارتنرمه 5 سال پیش اشنا شدیم اولین دختری بودم ک باهاش رابطه داشتم والبته اخریش بشدت عاشق همیمیمم باهم میخندیم باهم گریه میکنیم 3سال ازش دور بودم بنا ب دلایلی ولی سراغ هیچ کس نرفت منتظرم موند الانم تو بهترین روزای همیم

اره خیلی از دوستای نزدیکم متاسفانه خیانت میکنن تو رابطه دوستی

منم بخاطر همین اینو گفتم 

منم . دوستم بهم خیانت کرد هیچ وقت ازش نمی‌گذرم کسی که مثل خواهرم بود برام 

کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه‌.

بله وجود داره کم هم نیستن و زندگی با  این مرد لذت بخشه پدرم ودایی هام رو دیدم وفادار بودن برای زن وزندگیشون خودشونو پاره میکنن ومهربون واهل گذشت و...میشن عشق می ورزند و...

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پارتنرمه 5 سال پیش اشنا شدیم اولین دختری بودم ک باهاش رابطه داشتم والبته اخریش بشدت عاشق همیمیمم باه ...

خداروشکر♥️ 

من پر از حسای منفی ام دگ یبار خیانت دیدم نمیتونم الان اعتماد کنم خیلی سخته حتی ی نفرو فالو کنه میگم اره مثل قبل خیانت میبینم..