2777
2789
عنوان

ژن چشم رنگی

170 بازدید | 14 پست

چشم رنگی از کی میرسه من یکیو میشناسم عمه ها و عموی باباش دختر عمه های باباش و نوه عمه های باباش رنگین بعد این دختره رنگی شده یعنی امکان داره ژن رنگی اینجوری برسه 

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تویه رنگ چشم ۵٠ ژن دخیله بصورت علمی.

البته این باباشم رنگیه باباشم از این فامیلاش به ارث برده چشم رنگیو 

بعد امکان داره یه نفر  از نظر قیافه شبیه نوه عمه ی باباش بشه؟ عجیب نیست؟

البته این باباشم رنگیه باباشم از این فامیلاش به ارث برده چشم رنگیو بعد امکان داره یه نفر از نظر قیا ...

کلا تو ژنشون بوده

من یه بار دوتا پسرخاله دیدم

فکر کردم دو قلوان😅

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
کلا تو ژنشون بودهمن یه بار دوتا پسرخاله دیدمفکر کردم دو قلوان😅

ای جان 

میگم میشخ یکی قیافش به نوه عمه ی باباش بره ؟ 

آره ممکنه اما من داییم و زن داییم دوتاشون چشم رنگی بودن اما پسرشون چشم قهوه‌ای شد😐💔😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

آره ممکنه اما من داییم و زن داییم دوتاشون چشم رنگی بودن اما پسرشون چشم قهوه‌ای شد😐💔😂

شت 

ببین میگم ممکنه یکی قیافش شبیه نوه عمه ی باباش بشه حتی رنگ چشاش ؟ 

شت ببین میگم ممکنه یکی قیافش شبیه نوه عمه ی باباش بشه حتی رنگ چشاش ؟

والا احتمالش خیلی کمه معمولا مث عمه و عمو و خاله و دایی میشن اما دورتر نه 😂💔

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

شت ببین میگم ممکنه یکی قیافش شبیه نوه عمه ی باباش بشه حتی رنگ چشاش ؟

حالا این نوه عمه باباش کی هست 😉😂

حالا این نوه عمه باباش کی هست 😉😂

نمی‌دونم والا 🤣 

سوال شده واسم 

شخص خاصی نیست 

همیشه میگه شبی نوه عمه بابامم من میگم مگه میشه یعنی ژن آنقدر قوی ؟ خدایی میشه؟

نمی‌دونم والا 🤣 سوال شده واسم شخص خاصی نیست همیشه میگه شبی نوه عمه بابامم من میگم مگه میشه یعنی ژن ...

نه بابا خب بعضی وقتا غریبه هام مثل هم میشن 😂