2777
2789

من تا حالا تجربه ی معده درد اینجوری نداشتم دوستان 

به مدت دو ماه برای تقویت تخمدان قرص اوابوست و پودر اینوفولیک خوردم معدم اذییت میکرد اما الان چهار روز که معدم درد میکنه، یا ضعف شدید دارم یا درد 

استرس گرفتم نکنه مریضی بد دارم😔 

عرق نعناع خوردم قرص پنتوپرازول و امپرازولم خوردم فایده نداره! 

من تجربه ای ندارم قبلنا چند بار که معدم درد گرفت قرص خوردن دو ساعت نشد خوب شدم الان چرا خوب نمیشم، امروزم از صبح درد میکنه!

قرصی چیزی معرفی میکنید؟ 

ضعفی که میگی چیجوریه؟ چه علائمی داری

من دو ماهه اینجوریم😵‍💫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه میخورم بعدش انگار نخوردم مثل سابق هم با اشتها نمیخورم به زور میخورم رفتید دکتر؟

من انگار ته دلم ضعف میره و خالی میشه

یموقعایی که حس میکنم الان غش میکنم حالم بد میشه😂

رفتم دکتر یه مدت دارو هم خوردم ولی تاثیری نداشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)