2777
2789
عنوان

بااین شرایط لنز رنگی بخرم یا نه

72 بازدید | 8 پست

دوستان من چشمام درشته و رنگش تیره اس 

خودم قبلا برای تنوع لنز رنگی میذاشتم 

از وقتی ازدواج کردم یک بار هم اینکارو نکردم 

چون همسرم بهم چند بار گفته کاش چشمات رنگی بود و حساسیت پیدا کردم و حس میکنم اگه بزارم هوایی میشه. ( رو این حساب که دوست دختر سابقش هم چشم رنگی بوده) 

حالا آیا نظریه من درسته؟ یا بخرم و مهم نباشه برام؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر چشم مشکی و درشت چقدم دلش بخواد پروش نکن بگو من همینیم که هستم هواییش نکن 

در دیاری که کسی نیست یارکسی کاش یارب که نیوفتتد به کسی کار کسی حالا که داری اینو میخونی غمارو بریز دورو ی لبخند بزرگ بیار رو صورت خوشگلت   
نخر چشم مشکی و درشت چقدم دلش بخواد پروش نکن بگو من همینیم که هستم هواییش نکن

اون بهم نگفت که لنز بزار، من خودم تو ذهنم بود برای تنوع، اما خب هوایی میشه تو ذهنم 

خواستم نظر شماهارم بدونم

گاه گداری بزار واسه تنوع مگه همه خانوما بور هستن ولی میبینی موهاشونو بور میکنن و مگه ناخن یا لبا همه قرمزه خیر بلکه ارایشه حالا اونم یه جوری آرایشی هست واسه تنوع خوبه بزار هفته ای یه روزم خانوم چشم رنگی داشته باشه شوهرت 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
گاه گداری بزار واسه تنوع مگه همه خانوما بور هستن ولی میبینی موهاشونو بور میکنن و مگه ناخن یا لبا همه ...

اینم استدلال خوبیه 😄

تنوع همیشه لازمه، اما انگار چون خودمم حساس شدم رو این موضوع میترسم همش