2777
2789
🙂آفرین من خراب کردم

قشنگم نمیتونم چندمی ولی میدونم که امتحانا خیلی سخت بود تقصیر تو نیست تو تلاش کردی و این خودش موفقیت یادت باشه تلاش هیچ وقت توسط خدا نادیده گرفته نمیشه 

جای جبران هست 

منو و تو دختریم سربازی که نمیخوایم بریم محدودیتی برای پشت کنکور نداریم قشنگ من

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

🙂آفرین من خراب کردم

مطمئنم یه روزی توی همین سایت خبر قبولی دندونپزشکیتو میدونی خانم دکتر 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورودی دوازدهم

خب مثل همیم مطمئن باش میتونی ترمیم بزنی و بسیار عالی میشه همه چیز 

قشنگم نمیتونم چندمی ولی میدونم که امتحانا خیلی سخت بود تقصیر تو نیست تو تلاش کردی و این خودش موفقیت ...

قربونت برم من مرسی ازت 

خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....

گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ترمیم بزنم میشه میتونم؟

ی مشکلاتی برام پیش اومد نتونستم بخونم

قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ت ...

آره چرا نتونی تو مشخصه باهوش و تلاشگری میتونی میدونم

قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ت ...

منم باید ترمیم بزنم میبینی دیگه 16 اینا هم دارم و متاسفانه مال درساییه که ضریب بالا دارن مثل زیست 

اگر دلت گرفت یا حرفی داشتی روی من حساب کن

فدات بشم منتوام همینطور عزیز دلم اگه کم آوردی من هستم هر از گاهی سر ب اینجا میزنم

گلم رفتم تاپیکاتو خوندم ترازات چقد بالاست من تا حالا 7000نداشتم اصلا آفرین بهت 

تو که پزشکی قبولی دیگه دیووونههه