selo مدیر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 عنوان خانما بدویید بیاید کارنامه نهاییمو نظر بدید | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 30 پست و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی 1403/06/11 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 🙂آفرین من خراب کردم قشنگم نمیتونم چندمی ولی میدونم که امتحانا خیلی سخت بود تقصیر تو نیست تو تلاش کردی و این خودش موفقیت یادت باشه تلاش هیچ وقت توسط خدا نادیده گرفته نمیشه جای جبران هست منو و تو دختریم سربازی که نمیخوایم بریم محدودیتی برای پشت کنکور نداریم قشنگ من و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 🙂آفرین من خراب کردم مطمئنم یه روزی توی همین سایت خبر قبولی دندونپزشکیتو میدونی خانم دکتر و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 ورودی دوازدهم خب مثل همیم مطمئن باش میتونی ترمیم بزنی و بسیار عالی میشه همه چیز و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4679 قشنگم نمیتونم چندمی ولی میدونم که امتحانا خیلی سخت بود تقصیر تو نیست تو تلاش کردی و این خودش موفقیت ... قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ترمیم بزنم میشه میتونم؟ی مشکلاتی برام پیش اومد نتونستم بخونم
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ت ... آره چرا نتونی تو مشخصه باهوش و تلاشگری میتونی میدونم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ت ... منم باید ترمیم بزنم میبینی دیگه 16 اینا هم دارم و متاسفانه مال درساییه که ضریب بالا دارن مثل زیست و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 قربونت برم من مرسی ازت خیلی امروز گریه کردم خیلی فکرشو نمیتونی بکنی....گفتم قرارع سال بعد یازدهم و ت ... اگر دلت گرفت یا حرفی داشتی روی من حساب کن و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4679 مطمئنم یه روزی توی همین سایت خبر قبولی دندونپزشکیتو میدونی خانم دکتر مرسی از انگیزه دادنت 😍😍😍انشالله امیدوارم
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4679 منم باید ترمیم بزنم میبینی دیگه 16 اینا هم دارم و متاسفانه مال درساییه که ضریب بالا دارن مثل زیست آره فدات انشالله ۲۰ شی سری بعدو
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4679 آره چرا نتونی تو مشخصه باهوش و تلاشگری میتونی میدونم فدات بشم منتوام همینطور عزیز دلم اگه کم آوردی من هستم هر از گاهی سر ب اینجا میزنم
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 فدات بشم منتوام همینطور عزیز دلم اگه کم آوردی من هستم هر از گاهی سر ب اینجا میزنم گلم رفتم تاپیکاتو خوندم ترازات چقد بالاست من تا حالا 7000نداشتم اصلا آفرین بهت تو که پزشکی قبولی دیگه دیووونههه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
ajsneopamsensb عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4679 گلم رفتم تاپیکاتو خوندم ترازات چقد بالاست من تا حالا 7000نداشتم اصلا آفرین بهت تو که پزشکی قبولی دیگ ... فدای تو بشمممم🥲😍😍
جاری_کوچیک_نی_نی_یار عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 965 ر ئدی کاربری دست ۸ نفره (کمبود سیمکارت داریم) لطفا مراعات کنین
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5914 ر ئدی چی؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی