2777
2789

من امروز که هفته یازدهم میشم البته بارداریم تو هفته هفتم متوقفه اما با روشای خونگی بلاخره بعد این همه مدت افتادم به خونریزی منتها شدید نیست امروز از دیروز کمی شدتش بیشتره با درد خفیف پریودی 

هیچ لخته ای ازم بیرون نمیاد 

دکترم گفت نشونه خوبیه و صد درصد تو خونه سقط میشه و دو هفته وقت داری نشد برو بیمارستان 

به نظرتون سقط همینجوریه اول خون معمولی میاد بعد لخته ؟؟ دکترم خیلی معروفو خوبه بهش اعتماد کامل دارم چندین بار تاکید کرد که تا دوهفته فعلا نرو بیمارستان

میخوام بدونم الان امیدوارم باشم که سقطم داره شروع میشه؟؟ من جنین ندارم فقط یه ساک خالیه

حسبی الله ❤
منم اینجوری با لک و خونریزی خفیف که قطع و وصل میشد شروع شد اما دیدم خبری از لخته و اینا نیست بیمارست ...

قرص رو پرسیدم دو میلیونه گفتم اول این دو هفته رو بگذرونم اکه نشد قرصو بگیریم 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چاره ای نیست 

منم خیلی صبر کردم خیلی کلافه بودم اونموقع گفتم فقط زودتر تموم بشه واقعا ریخته بود به هم هورمون هام طاقت نداشتم 

بازار آزاد قرص و پرسیدی از کجا؟ من دو سال پیش دو میلیون گرفتم

مم تو ۴هفته بودم ک فقط ساک خالی بود از پریودی هم کمترخونریزی کردم و درد خیلی خفیف پری بود

یعنی همون بود و تموم ؟؟ 

دکترم گفت تا لخته نیاد یعنی خارج نشده 

حسبی الله ❤

من 11 هفته که سقط شد، خونریزی شدید داشتم 

دفع لخته هم داشتم و شکم درد و کمر درد و.. 

اما سقط 6 هفته ای که داشتم، اصلا دفع لخته نبود و درد خاصی هم نداشتم، مثل پریودی خونریزی داشتم

اره چاره ای نیست منم خیلی صبر کردم خیلی کلافه بودم اونموقع گفتم فقط زودتر تموم بشه واقعا ریخته بود ب ...

آره مطمئن بود جایی که رفتم ولی بازم حیفم اومد 

بسته ده عددی بود 

حسبی الله ❤
من 11 هفته که سقط شد، خونریزی شدید داشتم دفع لخته هم داشتم و شکم درد و کمر درد و.. اما سقط 6 هفته ا ...

چه جالب منم تو هفته هفتم متوقف شده اما از لحاظ پری هفته یازدهمم حالا فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه

حسبی الله ❤
مال من ی لخته کوچیک بود درکل خونریزیم کم بود حالافبل اینکه قرص بگیری بچیابری بیمارستان سونو کنی معلو ...

سونو دیروز دادم ساکم کنده شده بود دکتر گفت نزدیک سقطی 

حسبی الله ❤
چه جالب منم تو هفته هفتم متوقف شده اما از لحاظ پری هفته یازدهمم حالا فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه

ان شاءالله حداقل خود به خود تموم بشه

من اولی رو تو بیمارستان بودم، حالم خیلی بد بود

اما دومی تنها تو خونه بودم، چون مشکلی نداشتم

ان شاءالله حداقل خود به خود تموم بشهمن اولی رو تو بیمارستان بودم، حالم خیلی بد بوداما دومی تنها تو خ ...

توکل برخدا دیگه فعلا چاره ای ندارم جز صبر 

حسبی الله ❤