2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم کمک کنید

269 بازدید | 12 پست

همین الان از بانک پیامک اومده که نوشته انتقال خودکار سپرده که مبلغ زیادی ،ایا کسی تجربه داره که چنین چیزی براش اتفاق افتاده باشه،خیلی استرس دارم

کدوم بانکه؟

اگه همسرت یا یکی از بستگان درجه اولت ار حسابت. برای جابجایی استفاده نمی کنه. پس سریع از نت شماره سرپرستیشو پیدا کن زنگ بزن به کارشناسهاش

چون یا اشتباها وارد و خارج شده که برای خودم پیش اومد و سریع اصلاح کردن

یا ممکنه خدای نکرده ازت بعنوان رخ استفاده کرده باشن ولی امیدوارم این یکی نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی گوشی برنمیداره،رخ یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟

خب نباید به خود بانک زنگ برنی باید به بخش ارتباط با مشتریانش که تهرانه بزنگی مثلا پاسارگاد 

82890 هستش

یا صادرات 09602 هست

البته بیشتر حدس میزنم اشتباهی شده باشه, یه بار رفتم صادرات , کارمندش اشتباها پولمو به حساب شخص دیگه ای زد و وقتی فیش رو دیدم اعتراض کردم فورا اصلاح کرد.

یا مثلا گاهی که میخان پاداش یا عیدی بدن همسرم از کارت .... استفاده می کنه که پیامکش میاد و میفهمم کار ایشونه

ولی نوع خطرناکش "رخ" هستش که خیلی نادره

مثلا یک مدیر رده بالا میخاد مبلغی رو جابجا کنه و صداش در نیاد که از حساب شخص ثالث استفاده می کنن که باز هم تو این موارد از یک آشنا کمک میگیرن و یه مبلغی رشوه میدن و دهنشو میبندن. 

اما برای اینکه مطمئن شی یه زنگی به بخش ارتباط با مشتریان بانک مربوطه بزن. 

راحت میتونی از نت در بیاری

رخ يعني چي؟

الان توضیحشو برا استارتر نوشتم

میتونی بخونی

ولی چند سالیه که ظاهرا برچیده شده

الان دیگه آقایون کرور کرور میخورن و به ریش باباهامون میخندن و میان تو تلویزیون از مبارزه با فساد میحرفن

سلام برا منم همین مشکل پیش اومد.جهت پرداخت سود بالا تمهیداتی اندیشیدند. پرسیدم مشکلی نیست. صبح به ش ...

دقیقا چنین پیامکی براتون اومده که بنویسن برداشت از حساب ،

انتقال خودکار سپرده،

سریع پیگیر باش و اطلاع بده

همین الان پیامک اصلاحیه اومد و مبلغ برداشتی 

برگشت.

از راهنمایی شما دوستان یک دنیا تشکر

ان شالله که همچین پیامک های براتون هیچ وقت  نیاد.