2777
2789
عنوان

هنوز عاقل نشدم

185 بازدید | 29 پست

سلام دوستان واقعا به کمکتون احتیاج دارم چون انقدر قضیه به نظر همه عجیبه که نمیتونم حتی در میون بذارمش من ۲۰سالم هست و دوسال پیش گیر دادم که میخوام با یه پسری ازدواج کنم و خانوادم کاملا مخالف بودن چون پسر از نظر عقلی مشکل داشت و کل فامیلشم میدونستن مثلا یه حرف درستم نمیتونست بزنه و‌همش تو تخیلات زندگی میکرد و مثلا میگفت اره زدم یه پلیسو داغون کردم دیه دادم نمیدونم من جن میبینم یا مثلا میگفت جنا منو میزنن تو خونمون!شاید باورتون نشه ولی من نمیدونم چرا مهر این به دل من نشست اصلانم چهره نداشت هیچیییی نداشت نه پول نه خونه نه عرزه خلاصه دوسال پیش این ماجرا تموم شد بعد چند ماه رابطه زوری که خانوادم مخالف بودن بعد از همه مهم تر مادر و خواهر سلیطه داشت که میگفتن تو باید اینو درستش کنی کاریش کنی فلان من چیکار کنم حس میکنم برام دعا گرفتن به خدا من الان دانشگاه فرهنگیانم قبول شدم تهرانم هستم وضع خانوادمم خوبه دیروز بهم پیام داده بیا باهم باشیم من الان هیچی ندارم پول ولی پنج سال دیگه بی ام وه میگیرم حالا در حالی که یه هزاری تو جیبش نیست😐😐و واقعا نمیدونم چرا منه احمق باید فکرم درگیر شه پسره نه کار داره نه خونه نه ماشین هیچی فقط میخواد هی حرفای چرت بزنه بره رو‌مخ من چیکار کنم فکرم درگیر نشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودمم میدونم این یه مقدار عقب موندس ولی بخاطر وابستگیه الکیه اونموقعم هنوز فکرم بهم‌ میریزه بعد جالبه اون مدت که باهاش بودم حتی یه رستورانم نمیتونست منو ببره و کلا هیچی نداشت الان شاید مسخرم کنین ولی میخوام فکرشم نکنم همین چون باعث بدبختیمه اسمشم جلو خانوادم بیارم قیدمو میزنن

بلاکش کن . خطتتو عوض کن. دوست من مثل شما بود پسره همه چیشو ازش گرفت همه چی باز بیادش اه و ناله میکنه. گوش بده به خرف از همه جای زندگیت حذفش کن این هیچوقت دست از سرت بر نمیدارع. دعا و طلسمم چرت و پرته 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

این آدم گند میزنه به زندگیت و باعث پسرفتت میشه ،بهترین گزینه بلاک کردنه ،جواب نده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عقب مونده بی پول متوهم 

میدونم دله ولی توروخدا خودتو بدبخت نکن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

وای اگه بشه اسکریناشم میذارم براتون خیلی ناجوره

این روانیه چه راحت و باافتخارم میگه!! این بجای بخواد با کسی تو رابطه بره باید بره تیمارستان بستری بشه پسرا تا دختره یه چیزیش باشه سریع ردش میکنن میرن سراغ بعدی چرا ما این روانیارو تحمل کنیم؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.