2777
2789

اگر انگیزه نداری  «اثر مرکب»

اگر درون گرایی « قدرت سکوت»

اگر عادت های بد داری « عادت های اتمی»

اگر تنبلی میکنی « قانون ۵ ثانیه»

اگر اعتماد به نفس نداری  «جرات داشته باش»

اگر کمالگرایی   «افسردگی نهفته»

اگر خجالتی هستی «غلبه بر کمرویی و اضطراب»

اگر فن بیانت خوب نیست  «سخنرانی به روش تد»

اگر تو رابطت مشکل داری  «هشت قاعده عشق»

اگر حس خوبی نداری به خودت  «اول عاشق خودت باش »

اگر دنبال حس خوب هستی «شکرگزاری راندا برن»

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

کتاب خوبی میشناسید معرفی کنید 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهههههه تایپک خوبی سیو کردم همیشه داشته باشمممم

ممنون از نظر لطفت

اثر مرکبو خوندمکتاب خیلی خوبیه!

دمت گرم 

کتاب خوندن خیلی خوبه 👌

همیشه همه جا میگم

چهار اثر از اسکاول شین 

بخواهید تا به شما داده شود استر و جری هکس 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

‹🧡🍊›

بهترین کتاب‌های انگیزشی دنیا کتاب‌هایی برای موفقیت و خودآگاهی

۱. انسان در جستجوی معنا، ویکتور فرانکل

۲. تو کله‌خر هستی، برو پیش، پولدار می‌شوی، جین سینسرو

۳. تختخوابت را مرتب کن؛ ویلیام مک ریون

۴. کیمیاگر؛ پائولو کوئیلو

۵. باهوش‌تر، سریع‌تر، بهتر؛ چارلز دوهیگ

۶. چهار میثاق؛ دون میگوئل روئیز

۷. سرسختی؛ آنجلا داکورث

۸. طرز فکر؛ کارول دوک

۹. خودت را انتخاب کن؛ جیمز آلتوچر

۱۰. قدرت مثبت‌اندیشی؛ نورمن وینسنت پیل

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

‹🧡🍊›بهترین کتاب‌های انگیزشی دنیا کتاب‌هایی برای موفقیت و خودآگاهی۱. انسان در جستجوی معنا، ویکتور ف ...

ممنون از لطفتون 🙏