2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا شرایط مشابه سال پیش این خانم رو دارم. بنظرتون امسال تو انتخابام پزشکی آزاد و فیزیوتراپی ر ...

پشت کنکور موندن خیلی سخت شده ، سال دیگه امتحانای نهایی یازدهم هم اضاف میشه 

نظر منو بخوای انتخاب رشته کن و پشت کنکور نمون 

بازم نظر خودت مهمه❤️

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛
پشت کنکور موندن خیلی سخت شده ، سال دیگه امتحانای نهایی یازدهم هم اضاف میشه نظر منو بخوای انتخاب رشته ...

شرایط من یکم خاص هست. معلمم و ۲۸ سالمه از زمستون خوندم و هدفم بیشتر ازاد پزشکی بود تا این ک نتایج اومد و خیلی پرس و جو کردم و کلا بیخیال پزشکی شدم با چیزایی ک گفتن. و تصمیم رفتم دوباره بخونم. تا این ک دفترچه و قوانین جدید اومد باز دو دل شدم بین پزشکی فیزیو یا موندن برا دندون

شرایط من یکم خاص هست. معلمم و ۲۸ سالمه از زمستون خوندم و هدفم بیشتر ازاد پزشکی بود تا این ک نتایج او ...

آفرین به تلاش و پشتکارتون😍

اگر روزانه قبول شید باید از فرهنگیان انصراف بدید یا میتونید درکنار فرهنگیان پزشکی آزاد بخونید؟؟

آفرین به تلاش و پشتکارتون😍اگر روزانه قبول شید باید از فرهنگیان انصراف بدید یا میتونید درکنار فرهنگی ...

مشکلی برای روزانه یا آزاد نیست بنظرم و میشه موافقت اموزش و پررورش رو گرفت. و کلا خودم ساکن کازرونم از اول فک کردم ازاذ کازرون میخونم ب درس و کلاس و زندگی هم میرسم ولی خیلی چیزای منفی از پزشکی شنیدم ک کاملا منصرف شدم

آفرین به تلاش و پشتکارتون😍اگر روزانه قبول شید باید از فرهنگیان انصراف بدید یا میتونید درکنار فرهنگی ...

ب خودم شک ندارم ک میتونم بخونم برا دندون ولی ب قوانین و شنجش اعتماد ندارم ک بیان چه قانونی بذارن یا اصلا چه ترازایی بدن سال دیگ ب امثال من . شاید مجبور شم دوباره امتحانای دوازدهم رو بدم ک با یازدهم ی بیست تایی امتحان میشه

مشکلی برای روزانه یا آزاد نیست بنظرم و میشه موافقت اموزش و پررورش رو گرفت. و کلا خودم ساکن کازرونم ا ...

مطمئنید؟چون برای تحصیل تو یه رشته دیگه باید از فرهنگیان انصراف بدید که هزینه‌ش ۵۰۰ میل این طرفاست 

و اینکه پزشکی سخته ، فرد هم دیر هم به درآمد میرسه باید علاقه شدید داشته باشه 

مطمئنید؟چون برای تحصیل تو یه رشته دیگه باید از فرهنگیان انصراف بدید که هزینه‌ش ۵۰۰ میل این طرفاست و ...

دقیقا همین چیزا باعث شد از پزشکی منصرف بشم. ولی الان برام سوال بود ک آیا واقعا فیزیو در حد پزشکی هست یا الکی اینقد بزرگش میکنن؟؟