الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت کنکور موندن خیلی سخت شده ، سال دیگه امتحانای نهایی یازدهم هم اضاف میشه نظر منو بخوای انتخاب رشته ...
شرایط من یکم خاص هست. معلمم و ۲۸ سالمه از زمستون خوندم و هدفم بیشتر ازاد پزشکی بود تا این ک نتایج اومد و خیلی پرس و جو کردم و کلا بیخیال پزشکی شدم با چیزایی ک گفتن. و تصمیم رفتم دوباره بخونم. تا این ک دفترچه و قوانین جدید اومد باز دو دل شدم بین پزشکی فیزیو یا موندن برا دندون
آفرین به تلاش و پشتکارتون😍اگر روزانه قبول شید باید از فرهنگیان انصراف بدید یا میتونید درکنار فرهنگی ...
مشکلی برای روزانه یا آزاد نیست بنظرم و میشه موافقت اموزش و پررورش رو گرفت. و کلا خودم ساکن کازرونم از اول فک کردم ازاذ کازرون میخونم ب درس و کلاس و زندگی هم میرسم ولی خیلی چیزای منفی از پزشکی شنیدم ک کاملا منصرف شدم
آفرین به تلاش و پشتکارتون😍اگر روزانه قبول شید باید از فرهنگیان انصراف بدید یا میتونید درکنار فرهنگی ...
ب خودم شک ندارم ک میتونم بخونم برا دندون ولی ب قوانین و شنجش اعتماد ندارم ک بیان چه قانونی بذارن یا اصلا چه ترازایی بدن سال دیگ ب امثال من . شاید مجبور شم دوباره امتحانای دوازدهم رو بدم ک با یازدهم ی بیست تایی امتحان میشه