2777
2789

همه چیز رایگان در اینترنت مخصوصا یوتیوب هست به هیچ پکیج فروشی پول ندید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزش میده که چجوری فالوور جمع کنم و پیجم بره بالا

این اصلا راه نداره که بخواد یادت بده، همون چیزایی که توی یوتیوب و...رایگان گذاشتن هموناست.

اگه راه خاصی بود فروشنده ها این همه پول به بلاگرا نمیدادن که پیجشونو استوری کنه.

حالا اگه دلت خواست بخر

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه سوال.

الان من نه بیو درست حسابی نوشتم. نه هایلایت در باره ی من و پیج زدم.فقط چند تا پست زدم. الان همه رو پاک کنم از اول شروع کنم؟

یه سوال.الان من نه بیو درست حسابی نوشتم. نه هایلایت در باره ی من و پیج زدم.فقط چند تا پست زدم. الان ...

اول باید ببنید که میخواید چی کار کنید هدفتون چیه

؟چه موضوع یا موضوعاتی رو میخواید پوشش بدید

چقدر بودجه دارید برای هزینه تبلیغات؟چون بدون تبلیغات نمیتونید موفق بشید حالا هر چقدر پست بذارید و فعال باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

سلام سیگنال  ارز  دیجیتال هم میدید شما ،

؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
این اصلا راه نداره که بخواد یادت بده، همون چیزایی که توی یوتیوب و...رایگان گذاشتن هموناست.اگه راه خا ...

از یکیشون پرسیدم گفت کارت ایراد داره چرا درباه ی من نذاشتی بیو خوب نذاشتی و اینا، منم رفتم تو فکر.

بنظرت اگه الان بعد از چند تا پست که گذاشتم هایلایت درباره ی من بذارم تابلوست؟؟

از یکیشون پرسیدم گفت کارت ایراد داره چرا درباه ی من نذاشتی بیو خوب نذاشتی و اینا، منم رفتم تو فکر.بن ...

نه چه اشکال داره. یه بخش از هایلات ها درباره ی من باشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سلام سیگنال ارز دیجیتال هم میدید شما ،؟

فقط برای آشنا ها که میدونن چی کار میکنم و نتیجش رو دیدن برای کسای دیگه خیر

بهتره ماهی گیری یاد بگیرید که چندین سال طول میکشه

دنبال سیگنال نباشید این بازار ها بسیار پر ریسک و دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند هم سود دارن و هم ضرر

یعنی تبلیغ بدم به بلاگر؟

بلاگر خیر

به پیج خای هم موضوع و پر بازدید

حرف اول و آخر رو تبلیغات میزنه باید چندین ماه تبلیغات کنید