2777
2789

اشنامونه شمارمو پیدا کرده پیام داده تا شب جوابمو ندی زنگ میزنم به بابات 😭😭😭😭دارم دیوونه میشم بخدا اگه خانوادم بفهمن قیامت میشه 

خیلی از این پسره میترسم چیکار کنم توروخدا بگید😭😭😭😭😭😭

یعنی چی ؟؟

قبلا ارتباطی داشتین؟؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کاری نکردی چرا میترسی؟؟؟ پیامش رو نشون خانوادت بده بگو مزاحمت شده حالشو بگیرن

به خودشم بگو حتما  زنگ بزن ،بابات بترسونتش که به خانوادش میگه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ن بخدا هیچییی

خب پس ولش کن 

به خونواده ت بگو این شماره هی اس میده تهدید می‌کنه پیاماشو نشون بده 

اگه نشون ندی باور میکنن حرفاشو ،چون قایم کردی ازشون 

بهشون بگو 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ن بقران نمیدونم میخاد چی بگه

پس نترس اصلا هم جواب نده نه پیام نه رنگ بیکار

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰