2777
2789

زیبای حقیقی

عااالیه

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

یه روز خوب برای سگ شدن(فانتریه خیلی) 

اقای ملکه

پادشاه ابدی

ایدی من زیبای گانگنامه

زیبایی حقیقی

منشی کیم چشه

خواستگاری تجاری

شکارچی شهر 1000000000 از 10

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز خوب برای سگ شدن(فانتریه خیلی) اقای ملکهپادشاه ابدیایدی من زیبای گانگنامهزیبایی حقیقیمنشی کیم ...

اینارو دیدم

اقای ملکه 

زیبای حقیقی

شکارچی شهرم خیلیوقت پیش دیدم خیلی خفن بود

مرسی جیگر💚

فیلم عدد اول چون مشخصه تحت تاثیری ....نه مهاجرت نکن

مرسی برای معرفی💚

سنم که کمتر بود خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بودم و شدید دوس داشتم برم،میگفتم که اوکی کنم و بر، الان که ۲۳سالم شده و امسال دوباره بهش فک کردم میبینم تصمیم عاقلامه تر هستش نه دلی 

تازه شنیدم امنیتش بالـاست