2777
2789
عنوان

غذا در خواب به کودک دادن

272 بازدید | 15 پست

خانوما من بچم شونزده ماهشه ولی کمبود وزن داره اشتهایی هم واسه غذا نداره واس همین شبا که میخابه عذا میکس میکنم و با شیشه شیر بهش میدم.بنظرتون بده این کار؟؟ایا وزن میگیره بچم با این روش یا ن اثر نداره؟؟

مثل شیر روون میشه؟ یوقت تو گلوش گیر نکنه😬

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی شونزده ماهه و غذایی میکس شده، خب عادتش ندادی که فکش کار کنه بچه الان باید با مواد غذایی سفت اشنا شه، براش شربت اشتها بگیر، اصلا بنطرم خیلی کارت اشنباهه بچه رو اینقد وابسته به شیشه میکنی

لطفالایک نکنید،ممنون
بچه ی شونزده ماهه و غذایی میکس شده، خب عادتش ندادی که فکش کار کنه بچه الان باید با مواد غذایی سفت اش ...

خوابه خب مجبورم تو خواب میکس شده بهش بدم وگرنه وقتی بیدار باشه میکس نمیکنم

اره مثل شیر میشه نه میخوره میخام ببینم عوارض نداره؟؟

عوارض که نداره

ولی بهتره عادتش بدی خودش غذا بخوره

دیگه کم کم شیشه رو بزاره کنار

خودت غذا نده دهنش

خوراکی رو بزار جلوش تا خودش بخوره

به جز مایعات و شیشه به غذا هم عادت کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

میدونید منظور من چیه من تو اینترنت سرچ که کردم گفت دندون بچه با این کار کرم میخوره و تو خواب اعضای بدن در حال استراحتن و همچین کاری نباید بکنم. یعنی تو نینی سایت یه خانمم پیدا نمیشه که اخرشبا وقتی بچش خابه بهش غذا بده؟؟