2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید توروخدا

77 بازدید | 6 پست

چهار ماه پیش ام خارج از رحم باردار شدم سقط کردم 

اولین بارداریمه بچه ندارم دوساله ازدواج کردم میترسم باردار نشم  هیچ کسم ندارم راه درستشو بهم بگه 

چیزی نمیدونم از بارداری هر چی ام از گوگل سرچ میکنم مطالعه میکنم همش الکیه دکترم یبار رفتم مثلا بهترین بود دارو داد خوردم اون طوری شد دیگه نرفتم 

صبر....... 🌿

عزیزدلم قربونت برم الهی منم در شرف ازدواجم دقیقا این حس و حالتو دارم میترسم ولی یه پیج دارم تو روبیکا ماما سادات کلا همه بیماراش ازش راضیش خیلی خوبه ماما انلاینت میتونه بشه مشکلتو میتونه حل کنه بت مشاوره میده اسمشم مرضیه سادات ربیع راده هست کارشناسی مامایی ، دختر شهیده میتونی بهش اعتماد کنی برو مشکلتو بهش بگو این پیجشه @MamaSadat تو روبیکا

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم قربونت برم الهی منم در شرف ازدواجم دقیقا این حس و حالتو دارم میترسم ولی یه پیج دارم تو روبیک ...

مرسی قربونت 

انشالا خوشبخت ترین بشی گلی 😍خدا هر چی میخوای بهت بده و به اونی که واقعا دوستش داری برسی 

صبر....... 🌿

مرسی قربونت انشالا خوشبخت ترین بشی گلی 😍خدا هر چی میخوای بهت بده و به اونی که واقعا دوستش داری برسی

قربونت برم خواهرم،  ان شاءالله شماهم عاقلت بخیر بشی و خدا بهتون فرزند صالح عطا کنه ولی این ک از بارداری و اینا چیزی سر در نمیاریم رو نباید دست کم بگیریم سر دستی نگیر برو بهش پیام بده همین حرفایی ک زدید بگو ، بگو از بارداری ک نمیدونم چیکار کنم اینا ،،  برو تو پیجروبیتوش نگاه کن چ افرادی بودن مشکلشون حاد تر و الحمدلله خوب شدن ، در پناه حق باشید خدا ب زندگیتون برکت بده زیر سایه امام زمان ان شاءالله 

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن