2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب دکتر داره عمل ۳۰ تومنی ب بالا هس تو شهر ما ، ولی بنظرم اصلا از این فکر عمل برو بیرون بعد از چند سال متوجه میشی چ غلطی کردی ن بویی میشنویی ن میتوتی چیزای سنگین بلند کنی رگ های قلبت بش فشار میاد دهغون میشی اونایی ک میگن راضی هستیم یه سال اینجوری از عملشون میگذره و هنوز متوجه عوارض نشدن

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن
بستگی ب دکتر داره عمل ۳۰ تومنی ب بالا هس تو شهر ما ، ولی بنظرم اصلا از این فکر عمل برو بیرون بعد از ...

من دماغم خوبه ولی یکم نوکش پهنه وگرنه راضیم.ولی رفیقم رفته عمل کرده بیبی فیس شده خیلی خوشم اومد

من دماغم خوبه ولی یکم نوکش پهنه وگرنه راضیم.ولی رفیقم رفته عمل کرده بیبی فیس شده خیلی خوشم اومد

اره منم یهویی خوشم اومد برم ژل لب بزنم ولی وقتی متوجه عوارضش شدم ن این عوارضی ک این دکترا میگن الکی میگن اینطوره اونطوره زیاد عوارضی نداره اماااا ب مرور زمان باعث سرطان میشه ، نمی ارزه بخدا ، بریم پولمونو صرف پیشرفتمون کنیم خودمونو رشد بدیم بهتر از این کارا ، ما همینجوری نچرال از بقیه جلوتوریم ، 

و تو بهترین خودتی ک خودت نگاه کن ، بیاندیش و ب خودت افتخار کن