2777
2789
تفریح نه مرکزشهریک استان مخارج تقریبا برای رفت وامدفقط بالا.

فک کنم بقیه زیاد گفتن ۷،۸ تومن 

اجاره خونه که نداره خوابگاه 

غذا که باز خوابگاه بشه ماهی ۶۰۰ چند بار دلش نخواد از بیرون بگیره بشه ۲ تومن 

رفت آمد مترو وسایل عمومی هست دیگه

چرا همه زدن ۷ و ۸ میلیون من امسال ماهی دوتومن میگیرم تازه رشته ام طراحی لباسه خدا یی خیلی پولدارا ...

منم خ تعجب کردم 

به نظرم زیاده یکم 

الیته راست می گن به فردهم ربط داره 

من خودم فگرمی کنم ۵ ت کافی باشه درسته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه زدن ۷ و ۸ میلیون من امسال ماهی دوتومن میگیرم تازه رشته ام طراحی لباسه خدا یی خیلی پولدارا ...

اینا یا از اینور بوم افتادن یا از اونور 

بعد تو تاپیک مخارج همه درآمدشون ۱۵ تومنه کلا😂

البته من خوابگاهی نیستم ولی میدونم دوستام که هستن انقدر که اینجا گفتن نمیگیرن

زیاد نیست ؟یه بچه با خرج کم

اگه کم خرج باشه ۷/۸ تومن 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

فک کنم بقیه زیاد گفتن ۷،۸ تومن اجاره خونه که نداره خوابگاه غذا که باز خوابگاه بشه ماهی ۶۰۰ چند بار د ...

دقیقا من خودمم فکر می کنم ۷ ۸ م زیاده 

فکرمی کنم ۵ کافی باشه درسته ؟

یعنی واقعا یک زندگی یک نفره به ماهی ۸ ۹ م پول نیازداره 😬

به نظر من اره،ولی خب بازم بستگی به اون شخص داره 

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

اون پدر از کجا بیاره؟قراره اونا هم با بچه هاشن زنده بمونن و زندگی کنن نه؟

عزیزم بستگی به درآمد خانواده داره و میتونن با معیار های خودشون کم و زیاد کنن 

من حدودی گفتم 😊😊

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

اون پدر از کجا بیاره؟قراره اونا هم با بچه هاشن زنده بمونن و زندگی کنن نه؟

واقعا با حقوق کارمندی ۷ ۸ تومن یا ۱۵ م که یکی ازدوستان گفت خ زیاده و کمی غیرمنطقی وبدون ملاحظه والدین 

ولی ۴تا۵ بازمنطقی تره