2777
2789

اره. ببخشید دخترم تب داره زیاد شیاف کودکان باید کامل بزارم یا نثفه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا دست رو دلم نزار که خونه فقط دنبال یه پرستار باوجدان و بچه دوست هستم بدم دستش خودم یه دل سیر اول گریه کنم بعد بخابم و بعد ریلکس کنم 

کاش پوشک وناخن بود اینا رام عادی شده ازبس که در میره فشارم میفته کاش مشکلم اینا بود شیر نمیخوره غذا فقط میکس جامد باشه تف میکنه عق میزنه شیر هم که انگار جدیدا به کل اعتصاب کرده قبلا باز بهتر میخورد الان سرشیشه رو میگیره به دندوناش که شیر پایین نره کاش بمیرم راحت بشم بچت چندوقتشه برای من ۱۵ ماهشه 

ای بابا دست رو دلم نزار که خونه فقط دنبال یه پرستار باوجدان و بچه دوست هستم بدم دستش خودم یه دل سیر ...

تاپیک قبلیم نگاه کن دلم خونه از غذا خوردنش کم وزنه 

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

تاپیک قبلیم نگاه کن دلم خونه از غذا خوردنش کم وزنه

شیر چی ؟ شیر میخوره بچم قبلا باز تو خواب شیر میخورد الان یکساعت بالاسرش نشستم نخورد که نخورد خالی کردم رفت چندساعته شیر نخورده عذا هم که باید دنبالش راه برم با سرنگ بریزم دهنش کل زندگی رو بزارم حلوی دستش که حواسش پرت بشه کل زندگیم اومده تو پذیرایی بعد اون مادرم که خدا ازش نگذره میشینه میگه ما اینهمه بچه بزرگ کردیم کسی کمکمون نبود تو یدونه داری همش میگیشوهرم کمکم نیست سالی یکبار میاد خونم حالا خوبا دیده بچم چطوریه یعنی اینقدر که فشار روحی روم هست جسمی نیست اونم زر زدن اطرافیان ه من میگن چرا میکس میدی بچه فکش قوی نمیشه گفتم وقتی نمیخوره چکار کنم بشینم ببینم سو تغذیه بگیره میکس میکنم حداقل دوتا قاشق بخوره میگن بزار گرسنه بشه باور میکنی دا ساعت به این بچه شیر وغذا ندم اصلا طلب نمیکنه 

شیر چی ؟ شیر میخوره بچم قبلا باز تو خواب شیر میخورد الان یکساعت بالاسرش نشستم نخورد که نخورد خالی کر ...

چقدرررر شبیه منی هم شرایط خانوادت هم شرایط خودت و بچت چی بگم فقط بدون تنها نیستی و منم همینم زندگی ندارم توی هال میخوابیم خونم شده عین طویله روابط یا شوهر داغون یچه کم وزن راه نمیره دندون نداره خونم عین بازار شام خودمم افسرده

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

چقدرررر شبیه منی هم شرایط خانوادت هم شرایط خودت و بچت چی بگم فقط بدون تنها نیستی و منم همینم زندگی ن ...

خیلی حرص میخورم که از دور نشستن فقط نظر میدن شدم نقل محافلشون منم کاری باهاشون ندارم 

خب طفلی حق داره نگران نباش دوسال بشه بهتر میشه

آخه شیر رو میخورد الان چندروزه یا نمیخوره یا خیلی کم باز تو خواب میخورد الان شیشه رو میبرم سمت دهانش روشو میکنه اونور همش نگرانم میگم نکنه خدای نکردا مشکلی پیدا کرده چندروزه ادرارش خیلی زیاد شده دیروز ازش ادرار گرفتم بردم ازمایشگاه تا جوابش حاضر بشه از یه طرف بی اشتها شدید شده از یکطرف بیخواب همش باهم فقط از رو زمین چیزی که خوردنی نیست برمیداره میکنا تو دهنش هی میچرخونه