2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب هذیون میگه نگرانم

664 بازدید | 30 پست

وقتی خوابه اگه باهاش حرف بزنی چرت پرت میگه 

بیدار میشه بهش میگم یادش نیست

نگرانم،دیوونه نشده باشه 

مشاوره هم میگم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهر منم بگه ازش حرف بکشم یکم

بابا این چرت پرت میگه نصف حرفاشم نمی‌فهمم دیشب یهو گفت گرمه بریم تو خیابون بخوابیم😐یا همین الان گفت رختخواب درست کن سرباز میاد🤧 فکرکنم خواب هاشو میگه 

میترسم دیوونه ایی چیزی شده باشه 

یاحسین پس رد داده

تو بیداری که عادیه😐

فقط موقع خواب اگه باهاش حرف بزنی چرت پرت میگه 

یسری بهش گفتم گفت از خستگیه 

داشتم فکر میکردم بهش بگم مثلا فردا نوبت دکتر دارم باهام بیا ولی نوبت روانپزشک بگیرم بعد به دکتر بگم چشه 

همینجوری بگم نمیاد میگه هیچیم نیست از خستگیه 

شوهر من هر کاری سرکارش بکنه شب تو خواب همرو میگه چه دعوا چه شادی بیشتر وقت ها منو جا کارگرانش میگیره ...

اره اینم همینه نجاره یهو میگه اره برقی روشن کن😐 برگرد سرکارت 🤧 بعضی وقتا هم کلا یه چیزایی میگه خنده دار 

خودش که مشاوره نمیاد ولی حتما خودت

این موضوعو با مشاور در جریان بزار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تو بیداری که عادیه😐فقط موقع خواب اگه باهاش حرف بزنی چرت پرت میگه یسری بهش گفتم گفت از خستگیه داشتم ...

از استرس و هستگیه. احتمالا فشار کار روشه استرس داده دائم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تو بیداری که عادیه😐فقط موقع خواب اگه باهاش حرف بزنی چرت پرت میگه یسری بهش گفتم گفت از خستگیه داشتم ...

راست میگه از خستگی شوهر منم فشار کاریش که زیاد حرف نمیزنه

وقتی بیکاره نمیگه بعد جالب این جاست هرچی ازش بپرسی جواب میده به همه کار های کرده اعتراف میکنه

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉