2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب یاید شرایط خودتم خوب یاشه

خیلی کم پیش میاد در غیر این صورت

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

اینکه مثبت اندیشی کنی خوبه اما در نهایت بستگی دیگه قسمتت چی باشه

کسی رو میشناسم که دوروبرش کلی آدم پولدار بوده اما از آخر یه شوهر معمولی گیرش اومده یا حتی کلا نتونسته ازدواج کنه

کسی رو هم میشناسم که وضع مالی ضعیفی داشته اما شوهر پولدار کرده

بنظر من همه چی بستگی به بخت و اقبال آدما داره

هرکس یه قسمتی داره حالا یا خوب یا بد.

اینکه یه عده میگن برو با پولدارا بگرد یا برو فلان جا خودتو در معرض دیدشون قرار بده و...خیلی کارساز نیستش

قسمت انسان هرچی باشه همون میشه.ولی خب درکل مثبت اندیشی خوبه و در نهایت به خدا توکل کن تا ان شاالله بهترین کیس رو (ازهرنظر) سر راهت قرار بده

شرایط مالی یا ظاهری و تحصیلی؟

همه اهمیت دارن

البته بستگی داره به طرز فکر اون پسر بیشتر

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

عزیزم هر کی باید با هم سطح خودش وارد رابطه بشه

ولی همچین قانونی هم وجود نداره

کسی که دکتره بیشتر اوقات با یه فرد دکتر ازدواج میکنه

کسی که پولداره با یه آدم پولدار ازدواج میکنه

کسی که فقیه با یه آدم هم سطح خودش ازدواج میکنه

Be strong , but remain beautiful

آره میتونی یکم بگی؟

ببین من کلا نمیتونستم از بچگی تصور کنم که پول نداشتن چجوریه با اینکه تو بچگیم یه وقتایی نداشتیم ولی خب هیچ وقت تصورش نکردم همیشه هم بدون اینکه حتی کوچکترین شکی به دلم راه بدم میگفتم همسر آینده من خیلی پولداره و فکر محدود کننده ای درموردش نداشتم که حالا ممکنه نداشته باشه ممکنه تو خرج عروسی بمونیم و اینا 

همیشه کلا حس مثبت به این قضیه داشتم ولی متاسفانه سر این خواستگارم یه. اشتباه کردم و دوتا چیزی رو که نمیخواستم جذب کردم همراه پولداریش یکیش اینکه دخترای فامیلمون اون چندوقت همش با مردای ده سال بزرگتر اردواج میکردن منم اون چندوقت تو ذهنم افتاده بود ده سال چه خبره یا مثلا اسم سعید افتاده بود تو ذهنم و یکی دیگه اینکه من از بچگی نمیدونم چرا همیشه تصچرم پسر بالای ۱۹۰ بود بخدا دروغ نمیگم دقیقا همین مورد اومد یعنی یک به یک چیزایی رو که تصور کرده بودم داشت