2777
2789

سلام 

اگر باردار هستین خیلی مراقب خودتون باشین. یه چیزیایی شنیدم که اصن مو به تنم سیخ شد. که همچین ادمایی هم هستن. قدیما می گفتن زن حامله از دست هر کسی نباید خوردنی بگیره ما فکر می کردیم واسه حلال و حرومشه نگو می دونستن چه شیطنت هایی هست. این موضوع رو مطرح می کنم تا حواستونو جمع کنین. برای خودم که خیلی عجیب و باور نکردنی بود. یکی از اشناها تعریف می کرد که دختره حامله بوده جاریش که بهش یه بارم ز نمی زده یه حالشو بپرسه یه هو گفته شام نذار من درست کردم میارم با هم بخوریم. قیمه نثار درست کرده بوده قرمز از زعفرون. اینم یه کم شک می کنه و می گه بخورم نخورم خلاصه که یه بهونه ای میاره و خداروشکر نمی خوره عوضش شوهرش برای تشکر و ابراز لطف همه غذاها رو می خوره. پسره از ساعت 1 نصف شب تا 4 صبح تو بیمارستان خون بالا می اورده معلوم نبوده چی توش ریخته بوده.... خیلی باید مراقب بود. یه مورد دیگه هم بود که دختره حدودا 20هفته با خانم واحد روبه روییشون دوست بودن. خانم همسایه از قضا باردار نمی شده( البته این دوستمون نمی دونسته) یه بار براش یه شربت میاره این تا میخوره میفته به چنان خونریزی که می رسونن بیمارستان دور از جون همه بچه که سقط می شه هیچی رحمشم از دست می ده. 

بچه ها خیلی مراقب باشین قرص سقط ورقی 200 تومنه نه رنگ داره نه طعم داره . هر چیزی رو از دست هر کسی نخورین.

خدایا فقط سلامتی فقط!!!!

وای چ ادمای کثیفی پیدا میشه ..اون زنو باید اعدامش کنن😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی..... چی بگم... تا ننش میزنگه نمیدونم چه زری میزنه که میوفته به جون من الانم لک دارم

وای خدای من😢😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”