2777
2789
وایییی ننهههه من اخلاقم باهاش بده😂البته همه خوبه هم بد .آخه بهش اعتمادندارم هی بهش شک میکنم غرمیزنم ...

پس اگه اینجوریه مطمئن باش که ده تا بعد وقبل تو هم تو صف هستن ببخشیدها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه اینجوریه مطمئن باش که ده تا بعد وقبل تو هم تو صف هستن ببخشیدها

خو چیکارکنم دسته خودم نیس بخدا چیکارکنم وابسته بشه😭یمدت پشت سرهم براش زنگ میزدم قربون صدقش میرفتم ولی جلوخودمومیگرفتم شک نکنم و غرنزنم ولی فهمیدواسه چی هرروزبهش زنگ میزنم گف تونمیخای منو وابسته کنی.البته یکم موفق هم شدم😅

وایییی ننهههه من اخلاقم باهاش بده😂البته همه خوبه هم بد .آخه بهش اعتمادندارم هی بهش شک میکنم غرمیزنم ...

پس اخلاقت جذب کننده نیست عزیزم 

از الان اینطوری بعدا خداداند

زیاد بهش امیدوار نباش که عاشقت بشه 

دخترخوب اعتماد نداری چراباهاش موندی؟اینجوری میگی هلش میدی سمت چیزایی که دوست نداری

دلت دنبال بهونه میگرده برو سراغ خواهرت مادرت برادرت

با پسر مردم چیکار داری؟طفلی اومده باهات عشق کنه نه که سربار باشی ازت فرار کنه

عوض بهونه گرفتن سعی کن اونقدری جذاب باشی که اصلا هیچ جوره نتونه ازت دور باشه 

پس اخلاقت جذب کننده نیست عزیزم از الان اینطوری بعدا خداداندزیاد بهش امیدوار نباش که عاشقت بشه دخترخو ...

مثلا چیکارکنم؟بخدا هیچی نمیدونم اصن نمیدونم چیکارکنم چیکارنکنم ۵ساله درگیرشم.میتونی کمکم کنی؟درخاست بده اگ خاسی مرسی🥲🫠

مثلا چیکارکنم؟بخدا هیچی نمیدونم اصن نمیدونم چیکارکنم چیکارنکنم ۵ساله درگیرشم.میتونی کمکم کنی؟درخاست ...

هیچی عزیزم کار خاصی لازم نیس بکنی فقط غر نزن و بهونه نگیر ولی اگه جایی از چیزی ناراحت شدی بهش بگو نه اینکه اون هرکار دلش خواست بکنه شما هم هیچی نگی

زیاد بگو‌و‌بخند باش شوخی کن یه شوخی میکنه ناراحت نشو با شوخی جواب های دوست داشتنی بده

خودتو لوس کن براش 

سراغتو نگرفت بهش بگو که خیلی منتظرت بودم دلتنگت بودم 

تو حرفات حالیش کن که تو عاشق منی و بدون من نمیتونی زندگی کنی گاهی به شوخی ولی عمقش جدی 

هرروز باهاش در ارتباط باش ولی آویزون نباش چنددیقه حرف زدی و ناز و ادا اومدی قطع کن

یعنی جوریکه نصف روز صداتو نمیشنوه درگیرت بشه

خلاصه بگرد خودت راهشو پیدا کن فقط غرغرو نباش جذاب باش

هیچی عزیزم کار خاصی لازم نیس بکنی فقط غر نزن و بهونه نگیر ولی اگه جایی از چیزی ناراحت شدی بهش بگو نه ...

مرسی گلم❤️🫠

فق اینی ک گفتی ینی چه حرفایی بزنم بخدا گیج شدم.ی مثال بزن چونکه نمیدونم چی و چجوری بگم 

(تو حرفات حالیش کن که تو عاشق منی و بدون من نمیتونی زندگی کنی گاهی به شوخی ولی عمقش جدی )