2777
2789

بار اولش نیست بخدا کلافه شدم از این اخلاق گندش

ببین حتی کوچکترین جا هم این کارشه

حالا بیاین تعریف کنم

اینبار بگو چی شد؟!!

با خواهرم بحث میکردیم سر اینکه نامزدم زیر مجموعه کی بشه و همزمان لینک رباتو واسش فرستادیم

منم با تاکید بش گفتم زیرمجموعه من بشو😁

خلاصه بی تربیت الان قایمقی رفته زیرمجموعه خواهرم شده😕 خب ببین شوهر خواهرم زیرمجموعه من نشد ولی نامزد بنده همیشه خدا کاسه ی داغ‌تر از آشه

هی میگه این ناراحت نشه اون ناراحت نشه خیلییی از خودگذشتگی هم می‌کنه

ولی من چی؟ بخدا تو همه ی زمینه ها کارش همینه

دروغ چراا! اینجا دیگه خدایی انتظارشو نداشتم و خیلی زورم اومد

اینبارو دیگه کوتاه نمیام تا حد منو بدونه

هزار بار راجب مسائل مختلف باش صحبت کردم توحرف بهتر از خودش نیست ولی تو عمل...

خیلی موضوع مسخره ایه برا ناراحت شدن و دعوا کردن

صمیمیت و رابطه بینتون رو اینطوری خراب نکن

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی موضوع مسخره ایه برا ناراحت شدن و دعوا کردنصمیمیت و رابطه بینتون رو اینطوری خراب نکن

همیشه همینه:)

اینقد تو مسائل بزرگ و مهم زندگی این رفتارو کرده که حالا به جاهای باریک کشیده شده...

بهتره سیاست داشته باشی

با هر تق و‌توقی دعوا قهر خسته کننده میشه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وای من خیلی سر این قضیه حرص خوردم... ولی بیخیالبا داماد شوهرم بحثم شد.. دوس داشتم بترکونمش

واااای بخدا ما جنگیم سر این مسئله زیرمجموعه😁

شوهرخواهرام همه زیر مجموعه زنشون شدن اونوقت نامزد من😕

بحث بحث زیر مجموعه نیستا کلا حس میکنم یه طرفه دارم ادامه میدم

واااای بخدا ما جنگیم سر این مسئله زیرمجموعه😁شوهرخواهرام همه زیر مجموعه زنشون شدن اونوقت نامزد من😕ب ...

شوهرم زیرمجموعه دامادشون شد.. من از قبل گفته بودم نیاز دارم ب فرند، باید زیرمجموعم بشی... دامادشون یه لبخندی ب من زد گفت فرندتو دزدیدم... لبخندش چقد رو اعصابم بود از ناراحتی داد میزدم،، دزدای کثیف

شوهرم از خنده غش کرده بود... بیشتر عصبی شدم.. یه مدتم اصن جواب سلام دامادشونو نمیدادم

زندگیتون پر از عشق
شوهرم زیرمجموعه دامادشون شد.. من از قبل گفته بودم نیاز دارم ب فرند، باید زیرمجموعم بشی... دامادشون ی ...

خواهر منم امشب چنان خنده که نامزدم زیرمجموعش شده

الان می‌دونم چیکار بکنم فقط منتظرم صبح شه