2777
2789
عنوان

بیاین از خاله و مادر شدنتون بگین

283 بازدید | 26 پست

من بی نهایت روز قشنگی داشتم وقتی که خاله شدم چون وقتی فهمیدیم که خواهرم نمیتونه بچه دار بشه غصه هاش غصه هامون بود و به جاش اشک میریختیم

تا اینکه:

۱۵ آذر ۴۰۲

پسر خوشگلم رو بغل کردمم،حس خیلی خوبی بود حتی وقتی که اومد بغل خاله هاش و آروم شد🥺البته اخمو بود اقاپسرمون😃

راستش دروغ نداریم دوست داشتم دختر میبود که کلی روزای دخترونه باهاش میگذروندم،حسرت به دلش نمیذاشتم.ازونجایی که برادر هم ندارم پس نمیتونه ورزشگاه بره😂😂

به هر حال به نظرم زیبا ترین و قشنگ ترین حسی بود که تجربه کردم.الان من دیگه ترانه ی خالی نیستم،الان خاله ترانه ام😍❤

شماهم از خاله یا مادر شدنتون بگین یکم حالمون خوب بشه😍❤

ایشالا دامن همه سبز🌱💚😍

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
خواهر منم خیلی ذوق زده استنی نی منم آذریه

خدا حفظش کنه سالم و سلامت ایشالا😍😍❤

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم درکت میکنم من 🥺🥺🥺کاش خدا به شیوه مریم مقدس به منم یه بچه ای میداد

عزیزززممم😍😍

من ۱۴ سال پیش خاله شدم، ذوق مرگ بودم چون دوقلو بودند😍🥰🥰

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

خیلی هیجان دارن کلی امید و ارزو و فکرای جالب تو مغز ادم جوونه میزنه با اولین بار مادر یا خاله یاحتی عمه شدن 

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

منم با تولد دخترم حورا انگار دنیا هم مال منه. قبلا حس میکردم هیچ کاری نکزدم ولی وقتی دخترم به دنیا اومد حس مالکیت. نمیدونم چجوری توصیفش کنم اصلا قابل وصف نیست. جالبه من خواهر زاده هامو اندازه دختزم دوست دارم. الان که فمر میکنم نمیتونم بگم کی ذو بیشتر دوست دارم

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

خاله دوتا دختر نازم اگر بگم منو از مامانشون بیشتر دوست دارن شاید باور نکنی یکیشون بهم میگه آجی ازهمون اول یکیشونم یک سالشه بهم میگه مامان،هرجا من باشم مادرشونم باشه دوتاشونم اویزون منن  انقدر دوسشون دارم یه روز نبینمشون دق میکنم ولی خواهرم انقدری که من به بچه هاش حس دارم به بچه من نداره

عزیزم چه خاله ی خوبی ...همینقد بگم که منم خاله ی خوبی هم و عاشق خواهر زاده ام .جیگرمه .خواهرم هم خال ...

الهییی

خودت خوبی نازنین❤خدا حفظشون کنه بچه گلت و خواهرزاده ی خوبت رو😍😍

در مورد مادرسدنم همینکه، الان دخترم ۷ سالشه ولی من خیلی روزها که نگاش میکنم، انگار روحم دورتر از بدنم ایستاده و لحظه ای که تو بیمارستان گذاشتمش تو بغلم رو با چشم خودم از دور میبینم و ذوق میکنم. لحظه لحظه ش برام تازه میشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خیلی هیجان دارن کلی امید و ارزو و فکرای جالب تو مغز ادم جوونه میزنه با اولین بار مادر یا خاله یاحتی ...

آرههه عمه شدن

اصلا بهش فکر نکرده بودم چون خودم نمیشم😊