من میخوام خوب فکر کنم اما باید قبول کنم زندگی غمگینه برایه اینکه ادمه خوشحالی باشم اول از همه باید یه دیوانه باشم ک از هیچی سردرنمیاره و نمیفهمه و در واقعیت این فهمیدنه ک عذاب میده،،، یه زمانی فشار روحی اذیتم میکرد ،الان درد جسمی گاهی امیدوارم گاهی ناامیدترین ادمه رویه زمینم ک دیگه نمیتونه ادامه بده و انگار تمامه ادماتوزندگی باهاش یه مسابقه دو گذاشتن ک بزنن ازش جلو و گاهی تلاشی ک حس میکنی رویه تردمیله، فقط داری میدویی و ب هیچ جایی نمیرسی ،گاهی شاکرم از خدا و گاهی شاکی ترین ادم ، وقتی میبینی همه جا بدبختی ریخته و هر کی یجور داره با زندگی دست و پنجه نرم میکنه ،،اینکه درمانی نیست برایه هیچ چیز و فقط میتونی کنترل کنی ،،،اینکه زندگی یه زندونه حسرته ،،،یه زندونه ارزوعه پراز چیزایی ک میخوای و نمیشه،،، زندگی یه زندون از اسارته فکریه ،، گاهی دوست دارم بچه ای داشته باشم و گاهی حس میکنم خودمم تو این دنیا اضافی ام ،،،،این تکرار روزا بدجور خستم میکنه و من دیگه حوصله ای برایه بی حوصلگیام ندارم ک بتونم برطرف کنم و گاهی دوست دارم فقط همه چی یهویی متوقف شه و چشامو ببندم و تو هیچ دنیایی نباشم ،،ترس از مردن و شروع کردن تو دنیایه دیگه تصورش واسم سخته،،، واسه من هر کی راجبه هر چی بخواد حرف بزنه هر توضیحش اضافس من نباید خیلی زود ب انتها میرسیدم یا من تند دوییدم یا راه کوتاه بوده چقدر حرف تو دلم بود سحر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. میدونم ربطی به تایپیک شما نداره. ولی مشگل ورم معده شما حل شد؟؟منم مثل شما معدم عالی بود. ...
سلام اره خداروشکر معدم خوب شد انقد یعنی حالم بد بود با خودم میگفتم من دیگه هیچ وقت خوب نمیشم پشتم، معدم درد میکرد یه ذره رب تو غذا میخوردم حالم بد میشد الان معدم خوب شده
من روده هامم بهم ریخته بود سندروم روده داشتم ک بعد ازاستفاده یه دوره انتی بیوتیک بدترشدم ، پروبیوتیک بایو ای بی اس،بایو فلورا استفاده کردم وگرمیجاتم زیاد خوردم تا خوب شد