یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دو سال پیش از اونجا سیسمونی دخترم رو گرفتم پیشنهاد میکنم حتما حتما بری چون قیمتهاش عالیه اصلا قابل مقایسه با بیرون نیست و همه چیز هم داره من کل سیسمونیمو به جز وسایل چوبی تو یه روز خریدم و آخر سر وانت گرفتیم آوردیم
نزدیک بهشت زهرا هست خیلی خوبه ولی جمعه ها و روزهای تعطیل نیست انگار کلا قبل غروب میرن منم چندسال پیش رفتم همه چیز داده همه چیزا من لباس میگرفتم مارک نینی سان نسبت به قیمت عالی بود و مهتا بیبی
منم تو نی نی سایت دیدم در مورد ایسان و اقا بزرگ که می گفتن ایسان بهترم هست بلند شدم همسر و کشوندم اونجا اما چون پخش عمده بیشتر بود و خیلی شلوغ بود بیشتر اجناس ناقصی داشت من تقریبا هیچی نگرفتم به نظرم برو عبدل اباد از همه جا هم تنوعی بهتره هم قیمت اش مناسبتره