2777
2789
عنوان

انبار آقابزرگ برای سیسمونی

3108 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من اسم انبار آقابزرگ رو تا امروز نشنیده بودم، اما امروز یه جا به چشمم خورد و انگار خیلی معروفه. 

اما هرچی گشتم، نظرات جدید در موردش پیدا نکردم.

کسی اطلاع داره ؟

اخیرا توی یکی دو سال گذشته، رفته ؟

چحور جاییه؟ بزرگه؟ چیا داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو سال پیش از اونجا سیسمونی دخترم رو گرفتم پیشنهاد میکنم حتما حتما بری چون قیمتهاش عالیه اصلا قابل مقایسه با بیرون نیست و همه چیز هم داره من کل سیسمونیمو به جز وسایل چوبی  تو یه روز خریدم و آخر سر وانت گرفتیم آوردیم

نزدیک بهشت زهرا هست خیلی خوبه ولی جمعه ها و روزهای تعطیل نیست انگار کلا قبل غروب میرن منم چندسال پیش رفتم همه چیز داده همه چیزا من لباس میگرفتم مارک نینی سان نسبت به قیمت عالی بود و مهتا بیبی

مرا به خاطرت نگه دار... 

منم تو نی نی سایت دیدم در مورد ایسان و اقا بزرگ که می گفتن ایسان بهترم هست بلند شدم همسر و کشوندم اونجا اما چون پخش عمده بیشتر بود و خیلی شلوغ بود بیشتر اجناس ناقصی داشت من تقریبا هیچی نگرفتم به نظرم برو عبدل اباد از همه جا هم تنوعی بهتره هم قیمت اش مناسبتره

🖤 
من دو سال پیش رفتم یه سوله بزرگه ک تقریبا همه وسایل سیسمونی رو داره اما مارک و برند نیستن. جنسای چ ...

چرا مارکهای خوب هم داره اتفاقا من همه چیم خیلی خوبه مارک لباسهاش نی نی سانه که جنسهاش خیلی خوبه بهداشتی هم wee خریدم کلا از همه چی جنس خوبشو برداشتم

من دو سال پیش رفتم یه سوله بزرگه ک تقریبا همه وسایل سیسمونی رو داره اما مارک و برند نیستن. جنسای چ ...

تنوعش و جنساش خوبه؟

چون به جز لباس، اکثر وسایل برند فقط پول بیشتر باید بدی، وگرنه فرق چندانی ندارت